måndag 15 oktober 2012

SSU i Norrbotten polisanmäls

Jo vi har vetat förut att SSU fuskar men nu kan de bli skyldiga över miljonen kronor eftersom detta fusk har varit så långvarigt och utbrett. Vad är det som händer? Hur har det kunnat gå så snett i vår värld?

De polisanmäls nu av landstinget i Norrbotten. Hur ska någon kunna rösta på socialdemokraterna efter det här? Från SSU kommer ju alltid gräddan av de människor som har styrt vårt land under så många år.

Det är otroligt att de stabila institutionerna nu faller samman. Så sorgligt att se. Fusket har varit systematiskt under fem års tid. Har det varit en kultur att fuska? Nä det kan inte Kent Ögren (s) se. Men nog har det pågått intensivt när det handlar om att de flesta kurser inte har genomförts eller varit kortare än anmält.

Men som vanligt så trodde väl ingen att de skulle bli påkomma. Bovar är dumma. Bara elva kurser har genomförts av 184 som de fått bidrag för. Det har den utomstående revisorn kunnat konstatera. Inte undra på att vi blir fattigare i det här landet när denna bidragskarusell verkar vara det som är allmängiltigt.

Här har jag tidigare skrivit om detta.

3 kommentarer:

 1. Men snälla... att de politiska ungdomsförbunden, helt partiöverskridande, har fuskat sig till massor av statliga och kommunala bidrag har vi vetat i decennier. Det var så även på 70-talet när jag först blev politiskt medveten.

  Och som sagt, det är partiöverskridande. Favoriten på 70-talet, eller om det var på 80-talet, då MUF skrev in hundar och katter som medlemmar för att få bidrag. Till de mer oskyldiga tricken hörde att sälja öl varvid man skulle fylla i en lista. Ingen anade att den listan senare bokfördes som medlemmar och ölpriset som medlemsavgifter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så det är helt okej då? Inte ska de betala tillbaka några pengar? Lite svinn får man räkna med? Ja se dessa gossar och flickor.

   Radera
 2. Se här mer politiskt sprängämne. Därför ingen kommentarsmöjlighet:man kan ju lätt föreställa sig vilken störtflod som kommit....Visst;ännu ett lysande exempel på alla offentliga kassor som står till buds: "it´s there for the taking..." Och det gör man,det är väl allas pengar,bara att hämta? Så usel är -och har varit-moralen bland de s k
  "förtroendevalda"...vadå förtroende ? Det minimala som kan ha funnits kvar är utraderat nu.

  SvaraRadera