lördag 16 april 2011

Jan Tordsson svenska kvinnors hjälte

Svenska kvinnor är bäst. Vi har alltid varit det. Med en kapacitet att ta hand om både man och barn och att ha yrken, där vi är framstående.

En grekisk mansattityd från en diplomatisk attaché gentemot oss hjälper inte. Vi är bäst ändå. Vår nye hjälte heter Jan Tordsson och är från Växjö.

Han är en äkta feminist.

Och den som uttalade sig så nedsättande om svenska kvinnor, handelsattachén Vassilios Bakalis, fick sparken. Där satt den. Heja svenska kvinnor!

Jan Tordsson bor i Uråsa, 38 år gammal och gift. Naturligtvis! Hans hustru heter Kristina och de driver företag.

6 kommentarer:

 1. Då det var en Svenska tidigare som fick en Brittisk turist tidigare:
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/greece/7933190/Britons-trapped-in-false-rape-sting-by-blonde-Swede-on-Greek-island.html

  Så är inte uttalandet så konstigt.

  Då vi dessutom är ok med att Invandrade muslimer kallar våra tjejer Svennehoror(vilket är ok enligt Koranen, de är Dhimmis).

  Så kan vi inte tror att resten av världen kommer att tro bättre.

  Det är upp till oss att ryta till i vårt eget land, först då kommer synen på svenska kvinnor bli bättre.

  SvaraRadera
 2. Andreas: Ännu en riktig feminist! Snart kan ni bilda ett nytt parti! ;)

  SvaraRadera
 3. 2009 gjordes 38 053 aborter i Sverige, vilket var en ökning från de 37 205 aborter som utfördes året före.

  Antalet tonårsaborter var 7561. 333 aborter utfördes den 18 graviditetsveckan eller senare.

  En av fyra graviditeter slutar i en abort, bland tonåringarna fyra av fem.

  Det är den högsta abortfrekvensen bland tonåringar i EU.

  SvaraRadera
 4. Inte för att attachen kom med några fakta som inte stämmer men.... Gekiska ambassaden ska fullkomligt strunta i vad vi gör på semestern. Att ligga på rygg på beachen och på hotellrummet hör liksom till;)

  Att sen våra kära invandrare kallar oss för svennehoror och behandlar oss som veritabel dynga är vårt eget problem - inte Greklands. De kan ju börja med att betala tillbaka det de är skyldiga innan de öppnar sina trutar - socialfall.

  SvaraRadera
 5. Jan: Vilken tur att det finns abort! Tänk så många oönskade barn som annars hade kommit till världen. Fast det är lite svårt att begripa varför det ska behöva gå så långt med p-piller och dagen-efter-piller. En abort är inte något lätt beslut.

  SvaraRadera
 6. Deevo: Ibland kan till och med jag (pensionär) bli chockad över de blickar som unga utländska killar ger mig. Vad är det med dom? Det borde nog finnas manliga p-piller. Lite hormonpåverkan skulle nog hjälpa. ;)

  SvaraRadera