lördag 30 april 2011

Barn som kidnappas

Dr Phil i morse handlade om Eileen, som kidnappade de tre barnen, som hon och hennes man John hade. Hon lämnade USA och begav sig till England med barnen.

Där hittades de av en slump av FBI efter femton år. Då var barnen stora och hjärntvättade under alla dessa år av sin mor.

Hon fängslades, men är nu fri mot borgen medan utlämningsprocessen pågår. Den kan ta två år. Den kan förhalas så länge. Och barnen vill inte träffa sin pappa, för de har sedan länge haft enbart en förälder att ty sig till.

En förälder som har ljugit för dem större delen av deras liv. Jag känner väl till hur det fungerar eftersom jag också i min släkt har ett sådant fall, där mamman har tagit ifrån pappan barnen.

Men i Sverige behövs inte ens att mamman flyr landet. Där räcker det med att mamman anklagar pappan för sexuella övergrepp. Då avbryts genast all kontakt med pappan. Detta har min släkting råkat ut för.

Polisutredningen lades ned för det var så självklart, att han inte hade gjort det han anklagades för. Men socialen har hela tiden fortsatt att försvåra för pappan att träffa sina barn och mamman har tillåtits att hindra kontakten.

Nu är det äldsta barnet myndigt 18 år gammalt. Och jag tycker att det är dags att bryta den onda cirkel, där ni barn har befunnit er så länge.

Er pappa är en mycket snäll man. Han har aldrig gjort det som er mamma påstår. Istället har hon inbillat er att er pappa har gjort fruktansvärda saker.

Detta kallas för hjärntvätt och programmering. Mentalt har hon kidnappat era hjärnor. Och barn kan inte försvara sig emot detta. Det kallas för PAS.

Men du som nu är myndig behöver inte längre förbli under din mammas inflytande. Du kan själv ta kontakt med resten av din släkt.

PS. Här kan ni se den lyckliga fortsättningen på Dr Phils show, som gick i svensk TV i morse. När de båda sönerna till slut träffar sin pappa John efter många år. Och här landar dom och möts på flygplatsen. DS.

2 kommentarer:

  1. Till lök på laxen för alla barn som blir psykiskt misshandlade genom att avskärmas från sin ene förälder är just att den förälder som lyckas hålla barnet från den andre sedan "belönas" med att få enskild vårdnad. Argumentet är att det är för "barnets bästa!". Det "argumentet" verkar snarast vara hämtat från dåvarande Goebbels propaganda ministerium.

    Allt detta kan vi tacka Bodström och den dåvarande socialdemokratiska regeringen för.

    SvaraRadera
  2. Cuben: Du har så rätt. Det är riskfritt att ljuga. Att ange någon inför polisen. Barnets bästa är att hålla den kvar hos den förälder som är mest störd.

    SvaraRadera