onsdag 27 april 2011

Fulstajla din lägenhet

Den nya trenden är inte att låta allt skimra och blombuketter dominera när det ska säljas lägenheter. Istället vill kunder se halvbäddade sängar och lite stökigt och vardagligt på bilderna.

Så att det verkar som om det finns ett liv att leva i denna miljö. Då ligger vi bra till i vårt dödsbo, som strax ska sälja lägenheten på Oxelvägen 59 i Älta.

Denna lägenhet måste renoveras av den eller de som flyttar in. Vi har börjat, men kommer inte att slutföra. Det enda rum, som inte behöver göras i ordning är toan kanske. Där är toalettstolen alldeles ny för den gamla läckte.

Men annars är det upp till de som flyttar in i lägenheten att göra om den så att den passar dem. Förre ägaren flyttade själv in där 1967 och gjorde inte så mycket åt den.

Han har målat någon gång och tapetserat om lite, men annars är det samma gamla köksskåp som då. Samma spis och samma garderober.

Dock är balkongen längs hela lägenheten ny och fönstren är alldeles tip top och nyinsatta. Fasaden är renoverad och utsikten över Ältasjön är bedårande nu på våren.

Det går att flytta in genast och renovera som man vill. Eller riva ut allt och fixa det innan inflyttning. Vi kommer att gå ut med annons inom kort med ett lågt pris eftersom det är en del att göra. Den som köper lägenheten gör ett klipp hur som helst.

Den är billig i avgift och de nybyggda bostadsrätter som är till salu lite längre bort från sjön är mycket dyrare. Och det här är det bästa huset av alla på Oxelvägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar