onsdag 6 februari 2013

Överfall på män

En kvinna som uppger sig ragga upp män på Avenyn i Göteborg och sedan ta hem dem för att överfalla dem går lös. Hon ringde in till Sveriges Radio och fick berätta om detta i sändning. Hon lät stolt och hennes fru peppade henne också att göra detta, berättade hon.

Hon klädde sig i högklackat och raggade på Avenyn för där går de mest förhatliga männen enligt henne själv.

Programledaren Christer försöker lite lätt tillrättavisa henne, men hon förstår inte varför hon ska bli påhoppad av honom för folk tittar ju på pattar också. Då säger han att det är skillnad att titta och att bita i skrevet, som hon har sagt att hon gör.

Detta är misshandel och ett lagbrott. Ska Sveriges Radio stötta sådant? Programledaren säger att han förstår den övergripande politiska kampen. Men han känner sig som man lite utsatt. Borde inte denna kvinna ha polisanmälts istället? Eller har redaktionen bestämt sig för att det är en kul grej?

Hon säger att det är två hon har misshandlat, men det kan vara fler. Och hon klagar över att hon inte får mer förståelse från programledaren.

Här är Christer Lundberg i P3 och hans redaktion som står bakom programmet. Här kan ni lyssna på inslaget Rosanna biter killarna i kuken.
8:35
Jag har skickat ett mejl till Christer Lundberg och frågat om de har polisanmält kvinnan som ringde in och berättade att hon misshandlade män. Ifall inte varför? Hade de inte gjort det om en man hade ringt in och berättat samma sak?
7.2.2013
Inte något svar från Christer Lundberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar