tisdag 8 mars 2011

Två och en halv män driver med alla roller

Charlie Sheen har fört sin alkoholism och sitt drogande till nya höjder nu när han har fått sparken i ett elvasidigt dokument från Warner Bros Television.

TV-serien är genial för att den driver med alla våra mänskliga roller, inte bara männens, utan kvinnornas och barnets också.

I den här världen så är det kvinnorna som styr. Det är mamman, exfrun och hushållerskan, som har den egentliga makten i huset - även när de är frånvarande - medan männen försöker anpassa sig.

De två bröderna i TV-serien är uppfostrade av en mamma, som har berövat dem möjligheten att kunna leva vanliga liv med familj. Storebror tar för sig av kvinnovärlden, men är livrädd för att binda sig.

Lillebror har försökt sig på äktenskap, men blivit utslängd av frun och får nu betala sig igenom livet. Alla pengar går till underhåll.

Sonen i huset är bara intresserad av att äta och titta på TV plus en smula av tjejer.

Serien speglar i skrattspegel hur det går till i den amerikanska missanpassade hollywoodvärlden mer än i någon annan. Och Charlie Sheen lever sin roll också ute i verkligheten med brudar och alkohol plus droger. Han går i sin pappas fotspår: Martin Sheen. Hans alkoholsammanbrott i Apocalypse Now är filmat och verkligt.

Det är inte första gången Charlie Sheen blir sparkad ur serien. Detta medförde att han fick ännu mer betalt för rollen: drygt sju miljoner kronor per avsnitt. Men hur det går nu är väl mer obestämt.

Det borde räcka med åtta säsonger av denna serie. Dock så hänger inte Charlie Sheen läpp för det utan twittrar, vilket följs av ett par miljoner och har startat en egen TV-show, som livesänds på nätet

2 kommentarer:

 1. Alla säsongerna finns att ladda upp på Pirate Bay. (Säkert olagligt).
  Jag var sängliggande en del i ischias för ett år sedan. Räddningen var alla dessa avsnitt. Ofta skrattade jag så att skrattet tystnade av smärtor p g a skrattkonvulsionerna.

  Serien är suverän. Man känner "dessvärre" igen en hel del egenskaper och "ungdomssynder" hos sig själv. Svärdottern blev ganska upprörd när jag sa att jag kände igen mig i Charlie.
  //Pops

  SvaraRadera
 2. Pops: Jag tycker jag känner igen alla människorna i serien... :)

  SvaraRadera