söndag 13 mars 2011

Melodifestivalen sig lik

Har inte sett denna tillställning på massor med år, men tittade då 1974 när ABBA vann med Waterloo.

I går så var det den gulligaste killen som vann. Alla småtjejer satt väl som galningar och röstade på sina mobiltelefoner. Bra att det åtminstone gjorde så att några miljoner gick till ordentliga ändamål inom Radiohjälpen.

Annars var det en haussad hallelujaföreställning. I klass med amerikanska predikanter eller diverse sekter i Sverige.

Mycket forcerat snack och en del sångare och musiker tog i för glatta livet för att få just deras mediokra låt att framstå som något önskvärt.

Tre eller fyra bidrag gillade jag som lämpliga att tävla i Düsseldorf. Dock inte Popular. Men det är bra att den åker dit, för så slipper vi eländet i Sverige. Och Eric Saade är så gullig och så ung.

Det ska vara ungdom som åker. Det är rättvist.

Och det stämde med vad de sociala medierna hade tyckt. Precis så: Eric Saade.

4 kommentarer:

 1. Borde du inte ta upp viktiga ämnen i stället för sånt trams ??

  SvaraRadera
 2. Svante1: Är du en surmulen gammal gubbe? Möjligen? Det är viktigt vad ungdomen sysslar med också. Ha en bra söndag! Livet består inte bara av jordbävningar.

  SvaraRadera
 3. Såg du att Reinfeldt med fru och även vår kulturminister satt med bland alla ballongviftande ungdomar i Melodifestivalen. De visar tydligt vilken slags kultur de gynnar.
  Melodifestivalen får gärna finnas tycker jag men uppmärksamheten är hysteriskt överdriven och påkostad och såväl melodier som artister beklämmande slätstrukna.

  SvaraRadera
 4. Gitta: Jo jag såg... dom vill väl vara populära dom också bland ungdomen. PR-jippo för regeringen. Jo, det har blivit lite väl mastigt. Bröd och skådespel för folket... det kunde redan romarna leverera...

  SvaraRadera