fredag 25 mars 2011

Fyrabarnsmamma sköts i huvudet

UPPDATERAT
Hon avrättades med tre skott medan hon höll sin yngste son i famnen. De tre döttrarna som också befann sig i lägenheten sprang in till grannarna och larmade.

Den mördade Susann Sallinen var född 1972 och hade tre döttar nu är de mellan 5-12 år. Hon höll i sin tio månaders son.

Den 24 juni förra året knackade det på lägenhetsdörren och Susann gick och öppnade med den lille sonen. Där blev hon överfallen av en man utklädd till bud.

Susann sköts med tre skott i huvudet och misshandlades sedan med vapnet. Två av hennes flickor såg gärningsmannen. Den yngsta har gjort en teckning av händelseförloppet.

Döttrarna tog lillebror och rusade in till grannarna, som larmade polis och räddningstjänst. En granne sprang in i lägenheten och hittade Susann svårt skadad på golvet. Susann fördes sedan med ambulanshelikopter till Karolinska universitetssjukhuset i Solna där hon avled under eftermiddagen vid 14-tiden.

Barnen bor nu hos pappan till de två äldsta döttrarna.

Hokan Goran, född 1988 och mantalsskriven i Vårby är åtalad för mord. Han lär ha invandrat till Sverige 1999. Hokan Goran greps den 17 juli 2010 och har inte erkänt mordet. Det finns dock teknisk bevisning mot honom.

Emad Mostafa Mohamed Aboras, född 1979 är internationellt efterlyst för anstiftan till mord. Pappan till den lille sonen. Han har hela tiden förnekat brott, men är begärd utlämnad från Egypten.

Polisen tror att pappan ville ha ensam vårdnad av sonen och på så sätt ordna uppehållstillstånd till sig själv.
5.3.2015
Pappan dömdes till livstids fängelse i hovrätten för anstiftan till mord.

1 kommentar:

  1. Det är många som får betala ett högt pris för den naiva svenska "Multikultidrömmen".
    //Pops

    SvaraRadera