fredag 22 oktober 2010

Jag avskyr brottslingar

Vem som än är skytten i Malmö eller vilka som är det så är det en störd människa/or, som förtjänar att sitta på livstid.

En man mellan 20-40 år sägs det. Jo det hade jag också kunnat säga själv. Dessutom en enstöring, en lite knäpp man, som inte har någon respekt för andras liv.

Någon som hatar sig själv och andra så mycket att han har gett sig själv lov att bryta mot alla medmänskliga lagar. Jag avskyr brottslingar.

Den här brottslingen är skadad och förstörd inuti. Naturligtvis. Och sådana kan vi inte ha i det här samhället. Han eller de måste åka fast.

Vi har redan Jackie Arklöv i förvar. Han som lärde sig döda och plåga. Vi har mördarna från Malexander inlåsta. Låt dem sitta säger jag. Släpp inte ut dem.

Men vi som älskar Malmö stå upp för det! Vi som vill att Malmö ska förbli den stad det har varit tidigare, utan mördare som går lösa.

Det här går att försvara sig emot. En eller flera galningar ska inte få förstöra det vi har i Sverige.

Just nu befinner sig John Ausonius "Lasermannen" i Örebro tingsrätt för att försöka få sitt straff tidsbestämt. Han har fått livstid. Låt honom sitta. Släpp inte ut honom!

8 kommentarer:

 1. Det är intressant att följa skjutningarna i Malmö och hur det rapporteras kring dem. Själv har jag gjort några reflexioner.
  Först och främst verkar det som om ingen blivit allvarligt skadad. De fatala fallen är ju relaterade till gängkriminalitet. Det som är allvarligt just nu är oron som skapas.
  Varför har ingen blivit allvarligt skadad? Detta kan bero på mycket, exempelvis kan man tänka sig att skytten egentligen inte vill skada, han kan ha ett dåligt vapen eller han kanske är en dålig skytt. Om det är frågan om en dålig skytt så tror jag att det är frågan om någon som inte gjort svensk militärtjänst. Detta kan man enbart spekulera kring, men visst är det otäckt. Men det som kanske är mest otäckt är medias skrämselrapporter. Lek med tanken att den skyldige är en tokig tidningsman som vill öka den lokala upplagan ...

  SvaraRadera
 2. Så brottslingar är förstörda innuti.Hmmm, konstig filosofi du har om dina medmänniskor.Men så är det ju oftast med journalister och media idag.

  Pelle

  SvaraRadera
 3. Pelle: Jo de är alldeles kolsvarta inuti ;) Inte grisskära som vi andra. Nä det är klart att dom är. Har du aldrig själv känt hur svart du blir när du hatar? Vet du ingenting om din egen psykologi (inte filosofi)? Är du inte människa? Har du aldrig känt att du skulle kunna döda?

  SvaraRadera
 4. Anonym 23:15: Om inte medierna rapporterade nu så vore det verkligen tjänstefel. Journalisters jobb är att förmedla nyheter. Nu när också polisen har kopplat ihop skjutandet offentligt och inte håller det för sig själv (de har misstänkt någon eller några galningar sedan i våras).

  I går kväll blev en ny man beskjuten, men inte träffad. Så det kan naturligtvis vara någon eller några som tycker det är kul att lattja lite också. Passar på att skjuta nu när det ändå verkar fritt fram. Denna nya skjutning är inte placerad som nr ett högst upp på sajten:

  http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2185041/man-har-anmalt-skottlossning

  SvaraRadera
 5. Låtsas vi svenskarna att verkligheten inte existerar?
  När invandrare skjuter på bussar är de ”pojkstreck” och när andra invandrare skjuter varandra är det ”bara” kriminella gäng som bär sig åt. (tydligen inte att betrakta som särskilt grova brott).
  Men när man misstänker att det INTE är en invandrare som skjuter mot någon då pratar pressen plötsligt med jättestora bokstäver!

  SvaraRadera
 6. Anonym 10:42: Det kan verkligen vara en invandrare, som har satt i system att skjuta andra invandrare.

  Skulle inte förvåna mig om det är det. Någon som precis som lasermannen har ställt sig själv utanför samhället. Hans föräldrar var invandrare.

  Men önskedrömmen för vänstern är förstås att det är en partipolitiskt engagerad sd-are som skjuter.

  Smaskigt för Ilmar Reepalu (kommunstyrelsens ordförande i Malmö s-märkt) som i dag tar i så han kräks över att Malmö är så undantaget när det gäller polisstyrka.

  "En fungerande rättsstat kan inte göra undantag för vissa städer." Han kräver justitieministerns avgång, eller att hon (Beatrice Ask) ska ta sitt uppdrag på allvar, på DN Debatt.

  Han måste själv vara mycket ansatt för att ta i så mycket. Han har ju fått skulden för att judar förföljs och flyttar från Malmö. Men nu är allt vapens fel. Mmm det brukar behövs människor för att använda dem.

  SvaraRadera
 7. Dålig tajming för J Ausonius att begära strafflindring just nu. Inte läge om man säger så.

  Tänk om Lasermannen 2 i Malmö i själva verket är en vänsterfeminist. Lesbisk till på köpet.

  SvaraRadera
 8. Helena: Jo makterna garvar säkert åt honom (om dom är elaka).

  Visst det vore väl kul! Med vänsterfeminist och lesbisk, som avskyr människor i största allmänhet. Kanske till och med nån kändis?

  SvaraRadera