lördag 23 oktober 2010

Ahmed såg en man med mycket ljus hy

Han blev skjuten i mars och hade antagligen tur, som inte dog. Den man han såg hade mycket ljus hy och vaggande gång. Låter som någon som är släkt med Christer Pettersson. Men han är ju död.

Mycket ljus hy kan betyda att han har suttit inne mycket, hemma i lägenheten eller på något annat ställe. Och att han kan vara rödhårig. Eller albino, som skurken Silas är i Dan Browns Da Vinci koden.

Han var omkring 1.80 alltså medellång. Gärningsmannen som sköt in i ett fönster kan också ha fångats på bild (om det nu är samma) för det finns en kamera utanför.

Denna gäckande skugga har åtminstone fem skjutningar på sitt samvete. De tekniska undersökningarna visar att skotten vid åtminstone fem av de femton ouppklarade skottdåden har kommit från samma vapen.

Han var dessutom smal men med breda axlar. Kan ha varit uppstoppad med något för att se större ut. Eller som skydd. Kan det vara en kvinna? En feminist, som har fått nog av män? En lesbisk hatfylld som tar lagen i egna händer?

Det var min bloggkompis Helena, som föreslog detta. Rätt fantasieggande. Kan det vara någon, som inte har fått fart sin karriär i modellvärlden och nu vill slå igenom på ett annat sätt? Allt är möjligt innan vi vet något.

Både albinovarianten till munk, som vill späka sig själv, genom att uföra det som han anser är Guds handlingar i världen. Eller en lång kvinna, som vill offra sig för feminismen och betala priset att bli ökänd. I värsta fall.

10 kommentarer:

 1. Tänk om det är en kvinna! Men nu har alla utom en av kvinnorna i barnporrhärvan släppts. Kanske det inte finns kvinnliga pedofiler. Om det finns - vad heter en sån? En pedofila?

  Tänk om det är en syjunta som fått spader och som börjat skjuta. Som har jour vissa kvällar. Tänk om hon med hämndlistan är med rentav! LOL!
  Nä, nu ska vi vara snälla.

  Vem/vilka det än är så är media med och tjänar pengar på eländet.

  SvaraRadera
 2. Helena: Jo, så är det att medierna tjänar pengar på det, fast jag gillar den där kampanjen we love Malmö (eller vad den heter) bättre än Aftonbladets vi gillar lika eller var det olika? Förvillande likt var det åtminstone.

  SvaraRadera
 3. Fast egentligen så har väl hela situationen i Malmö gått överstyr. Den senaste skjutningen utfördes av någon i orange jacka (!) mot en kille från Irak, som hade varit på TV och deltagit i demonstrationer.

  Det är väl därför också Ilmar Reepalu är så upprörd. Han tillhör de offer, som har blivit beskjutna och det är ännu inte uppklarat. Men han har suttit som Malmös starke man sedan 1994, alltså sen förra ekonomiska krisen i Sverige. Och ingenting har han kunnat gjort.

  Malmö är övertaget av folk som kommer krigsskadade från olika länder. Kan det bli något annat än inbördeskrig då? De har ju det mönstret med sig att om man inte gillar någon eller något så skjuter man.

  SvaraRadera
 4. Har man setat sen 1994 är det dags att lätta. Men det bor väl så många bidragstagare i Malmö som röstar på S. Det är väl därför Sverige har så stor invandring. Så SAP skulle kunna bestå meddelst röstboskapen. Men nu hjälper inte det längre. Nu stjälper det för vi har ju fått ett nytt arbetarparti som tagit över rodret. Och dom nya kör med lite nya spakar med kursen är densamma. Moddarna vill väl också ha mer och ökande invandring. Billström låter så mesig och inställsam när man hör honom. Han tar inte ansvar för Sverige. Han tänker mer på utlänningar - på gaikokujins (japanska) - det är då ett som är säkert. Land i förfall! Yes!

  Fler kommer att börja skjuta. Människor härmar varandra och det verkar finnas hur mycket vapen som helst där nere. Fick en glassig bilaga med i Dagens Industri i fredags som handlar om Malmö som framtidens stad. Kändes lite malplacerat måste jag säga under rådande läge.

  SvaraRadera
 5. Helena: Du har rätt som vanligt, klartänkta människa! Skrev nyss ett nytt inlägg om läget i Malmö med lite statistik, som förskräcker. Det säger sig självt att det inte funkar med 40 procent av befolkningen som utlandsfödda eller med två invandrarföräldrar.

  SvaraRadera
 6. @Ann Helen: "Och Malmö är så litet att beväpnade mördare tar cykeln. "

  Nästan så att det måste ses :-D

  SvaraRadera
 7. Hmm: Jo det har dom sett också. Det var därför jag skrev det... hurså. Bor du där?

  SvaraRadera
 8. Hmm: Här kan du se: http://www.dn.se/nyheter/sverige/malmoskytten-tar-sig-fram-pa-cykel-1.1196289

  SvaraRadera
 9. Och här säger polisen samma sak igen:

  http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1278999/Polisens-presskonferens.html

  SvaraRadera
 10. Ovanstående kommentar var alltså riktad till Hmm, som försökte få det till att jag hade visioner och att såg i syne (strök den kommentaren). Skrattar bäst som skrattar sist. Och sluta förfölja mig tack!

  SvaraRadera