tisdag 23 juli 2013

Kvinna kastad från balkong

Det hände sig i Holma, Malmö att frun till en 41-åring slängdes ut från en balkong. Hon hade en otrolig tur som inte skadade sig allvarligt i fallet från tredje våningen. Vilken lättnad att hon inte bodde i ett åttavåningars hus. Det hela inträffade på Snödroppsgatan. Där bor drygt tusen personer. De flesta med utländska namn.

Polisen kom till platsen, men hade problem för mannen och hans släktingar tyckte inte de hade gjort något fel. Det här ingick i deras rättsskipning. Svensk lag gäller inte då. Polisen tvingades använda pepparsprej för att få ordning på de tre männen och kunna gripa dem. Maken är misstänkt för mordförsök och de båda andra för våld mot tjänsteman.

Enligt personal på sjukhuset har kvinnan haft änglavakt, som inte har skadat vare sig rygg eller huvud och heller inte brutit något. Här har integrationsminister Erik Ullenhag fått ett fall att hänvisa till om han vill, fast ministrar får aldrig lägga sig i enskilda fall. Dock kan han använda det om han pratar om den här gruppen människor.

2 kommentarer:

  1. Ullenhag är inte närvarande i verklighetens Sverige. Han lever i en rosaskimrande idyll, och han tror att han står på barrikaderna och kämpar för rättvisa och höga ideal. Han är patetisk, och borde ge sig ut i verkligheten ett par decennier, innan han kan vara minister igen. Helst ska han lämna politiken, för han kan inte bidra med något.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar honom på sätt och vis för han kämpar verkligen. Men han har ett hopplöst jobb. Det har blivit det efter att vi fick lagar stiftade mot mig och andra. Och kvinnomaffian är inte med på tåget.

      Radera