tisdag 26 juni 2012

Chockuppvaknandet

Det måste kännas som att befinna sig i en mardröm för Åsa Vilbäck (Wihlbeck) här ute på Värmdö. Hon skaffade barn med drömmannen, som hon trodde hon skulle leva ett fantastiskt liv tillsammans med och ha mycket pengar och goda framtidsutsikter.

Och nu i dag är denne Magnus Lundberg dömd till fyra års fängelse. Värre uppvaknande kan man knappast tänka sig för denna småbarnsmamma, som är utkastad ensam på livets gungande vågor, utan man och utan ekonomisk trygghet.

Här har jag tidigare skrivit om denna sak. 

2 kommentarer:

 1. Hur är du så säker på att frugan inte är inblandad?

  När man granskar domen ser man hur naivt han handlat. Bara en sån grej som att ha GPS påslaget när man åker för att kopiera en nyckel. Eller att handla stora mängder tändvätska i samma butik två dagar innan. Hade han använt bensindunkar istället hade bevisen försvinnit.

  kort sagt han borde ha anlitat proffs istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bovar är dumma. De tror att de kan komma undan med allt. Han trodde säkert att huset var hans och att det var möjligt att elda upp det. Han hade ju kommit undan med så mycket annat och dessa båda tillhörde eliten, både när det gällde kändisskap och utbildning. Lätt att tro att man är totalt osårbar då. Tror det fattades en smula ödmjukhet på frugans och mannens sida, men inte att hon är inblandad i detta. Det ville han sköta själv. Karlatag.

   Radera