tisdag 3 juli 2012

Madonna blockerar E6

Ja hennes ljudutrustning gör det. Den välte över mitträcket av någon märklig anledning. Om det hade varit halt hade jag begripit det. Eftersom det hände när det var ljust och inte vinter så är det kanske mänskliga faktorn.

Madonna ska spela i morgon på Ullevi, men vi får väl se hur det har gått med ljudet. Tre andra bilar har varit inblandade i krocken. En person har förts till Varbergs sjukhus. Långtradarens förare fördes till Sahlgrenska. Somnade han vid ratten? Uttröttad?

Madonna spelade i Köpenhamn senast. Hon fick kritik för att hon på måndagen var som en duracellkanin, mekanisk och körde över sig själv!
11.32
Detta fatala kommer inte att påverka konserten, sägs det nu. Alla som har biljetter kan vara lugna. Vi får väl hoppas att Madonna blir bättre av det inträffade, så hon inte fortsätter som i Köpenhamn.
4.7.2012
Och vi kvinnor döms hårdare, inte bara i popvärlden. Vi ses helt enkelt som bättre människor än män, sötare och gulligare, vilket vi naturligtvis också är. Javisst är det så. Vi ses som ärligare och hederligare, vilket är sant. Det är inte stereotypa roller.

Vi kvinnor tar hand om barnen och det är efter denna mall alla går också som vuxna. Männen är ute och slåss i samhället och fortsätter med detta tills de dör. De råkar ut för mer olyckor, självmord och arbetsplatsolyckor, för de jobbar med sådana farligare jobb.

Och att Madonna får dålig kritik kan inte skyllas på att hon är kvinna och inte så ung längre. Vilket dravel!
5.7.2012
Och enligt kortrecensionen från tillställningen, så skärpte sig Madonna, trots att det inte var utsålt. Och här får Madonna godkänt.  Märkligt att orden Nanushka Yeman använder om Madonna har jag också fått höra, rätt ofta också. Särskilt ordet patetiskt är inne hos vissa människor : " Att som 53-årig kvinna stolt visa upp sin kropp och fortsätta bejaka sin sexualitet provocerar bortom all rimlighet. Hennes mjukburlesk skrämmer och avväpnas med skällsord som ovärdig och patetisk, medan ingen tycks ha något problem med Iggy Pops ständiga nakenparad."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar