fredag 6 juli 2012

Behövs centern?

Jag måste svara nej på den frågan. Inte kd heller vad jag kan tycka eller sd, för den delen och inte v. Vad blir kvar? Jo moderaterna, socialdemokraterna, folkpartiet och miljöpartiet. Dessa fyra partier speglar tillräckligt de väljaropinioner som finns i landet.

Vi befinner oss i ett gungande skvalpande icke-valår. Allt rörs omkring i en stor gryta i Almedalen och ingen säger något särskilt, åtminstone inte för mycket. Det gäller att spara på krutet tills det behövs.

Själv känner jag mig redan utsliten rent politiskt. Vet inte om jag ska rösta eller inte. Verkar inte så viktigt och då är jag ändå ansedd som expert eftersom jag blev ombedd att vara med i Delphi-panelen på Newsmill.

Jag visste att borgarna skulle vinna valet förra gången och gången dessförinnan. Det var lätt att förutse. Hur det går den här gången får vi se. Inte självklart åt något håll ännu.


PS. Har ägnat dagen åt att hälla upp flädersaft på flaska. Den blev mycket rik på smak, sött och friskt på samma gång. Jag sågade ned den största grenen på flädern för några dagar sedan och tog vara på 30 blomklasar, 1,5 liter vatten, 3-4 citroner i skivor och 1,5 kg socker är vad som behövs och så askorbinsyra för konservering. Kokande vatten slås över resten, omröres och får stå i tre dagar, innan det är färdigt att sila i durkslag och dricka. Smaskens! Blir ca 3 liter. DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar