lördag 7 juli 2012

Hata alla brott

Det tycker jag att vi kan göra. Man behöver däremot inte hata gärningsmannen/kvinnan, men det är dessa människor som för in ondskan i världen. Utan dessa människor inte några brott.

Alldeles rätt att utvisa de afghaner, som jag skrev om i går. Varför ska de komma hit och våldta? I Australien har en afghansk man sagt i rätten att han inte förstod de sexuella sedvänjorna i Australien. Han blev upplyst av domaren att detta handlade om våld, grovt våld inte om något annat. Han dömdes till 14 års fängelse för två våldtäkter.

Den afghan, som vi får dras med verkar vara en obotlig gärningsman och han ska hållas inlåst. Han har inte begripit hur man ska uppföra sig i vårt land. I Afghanistan har grupper använt sig av våldtäkter, orättvisa avrättningar, fängslanden, tortyr och försvinnanden. Detta för att få människor att tycka att kvinnorna inte hade något värde i samhället.


Dessa män kan inte komma hit och införa sin "kultur" här. De måste inse att detta inte är Afghanistan. Det går inte att skylla på våld de själva eller deras familjer blivit utsatta för. De sex som utvisas, i målet jag skrev om i går, gör det under femton års tid. Kvinnan i målet har tilldömts ett skadestånd på 475 000 kronor.

PS. Det finns fyra människor i Sverige med samma efternamn som kvinnan i målet. Den äldsta är över nittio år och kvinna, en är 60+ och kvinna, en är kvinnan i målet och en sista är yngre och man. Jag antar att alla dessa är släkt och att de äldre kvinnorna har lärt de yngre att alla är lika mycket värda och att vi ska behandla alla lika. Ibland går inte det. Det har inte med diskriminering att göra, utan att människor på olika delar av jorden inte har kommit lika långt i sin inre mentala och andliga utveckling. DS.


PSPS. Översvämningar i dessa trakter. Jag skulle tro att det är Astrid Lindgren som gråter i sin himmel över vad som händer i hennes Bullerbyland. Och SMHI lyckades som vanligt inte förutspå denna naturkatastrof. DSDS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar