måndag 16 januari 2012

Juholt igen!

UPPDATERAT

Kan inte sosseriet göra sig av med den där partiledaren. Det blir ju inte ens löjligt längre att han inte kan hålla reda på vad som har hänt. Han påstod nu senast att den borgerliga regeringen har drivit igenom försvarspolitiken med hjälp av Sverigedemokraterna.

Det kunde ju ha varit rätt, men det var det inte. Ren lögn eftersom sd inte ens satt i riksdagen när de försvarspolitiska besluten togs senast.

Och Håkan Juholt säger då att han mycket väl visste det, men ville ha uppmärksamhet för sitt tal, så därför uttryckte han sig lite drastiskt.

Han var på Fråga doktorn i TV nu i kväll också och berättade att tre av fyra familjemedlemmar i hans barndomsfamilj hade och har hjärnskador. Tyvärr så verkar det inte bara vara tre av fyra utan fyra av fyra.

Håkan Juholt ser mer än någonsin ut som en seriefigur, nu med brunkräm i ansiktet. Jullovet har varit långt och soligt tydligen. Denne partiledare förstör respekten för hela den politiska överheten. Hur länge ska han tillåtas göra det?

Han har en plan. Precis som Jönssonligan också hade. Hur ska det gå? Vi väntar med spänning.

17.1.2010 12:20

S-kvinnorna säger nej till Urban Ahlin. Han har tidigare anklagats för sexuella trakasserier och det hänger kvar.

13:50

Enligt vissa är det dock bara ett gammalt rykte, men det räcker i det feministiska Sverige. Där är det rätt vanligt att ord står mot ord och det aldrig prövas.

16:19

SSU gillar inte att det är så många medelålders vita män kring Håkan Juholt. Det finns fler att ta av. Och nu är det partiledardebatt i morgon. Vad ska Håkan Juholt säga då?

18.25

Jodå det blev Urban Ahlin, som blev ny gruppsekreterare, utnämnd av Håkan Juholt.

4 kommentarer:

 1. Tsss nu är du elak. Det värsta är ju att vem ska annars leda detta parti. De har ju totalt rensat ut allt vad intellektuella heter.

  SvaraRadera
 2. Nils: Ja stackars parti. Men de har själv bäddat. Försökte vara med där på 70-talet (min radikala röda period) men det gick inte ens... var betongparti redan då, så jag gick ur. Annars hade de haft en bra kandidat ;)

  SvaraRadera
 3. jag tycker det ser ut som dom håller på och bäddar för Ahlin

  SvaraRadera
 4. Mullis: Urban Ahlin? Ja vi får väl se...

  SvaraRadera