tisdag 31 januari 2012

En person död i bilolycka

Föraren av en personbil avled i dag på motorvägen till Värmdö vid Hålludden. Jag åkte förbi när det hade hänt och polisen stoppade alla bilar från att åka ut på motorvägen.

Hur olyckan har kunnat hända är en gåta. Det var soligt och klart väder vid 11-tiden. Måste röra sig om för hög fart. Som tur var så hade bussen, som han krockade med inga passagerare, utan bara busschauffören, som nu är förd till sjukhus. Han fick benbrott. Håll låg hastighet även om det är en torr motorväg.

Bilisten lär ha studsat först mot vajerräcket i mitten och sedan vält, flugit över det rakt mot bussen. Stor otur för den föraren. Det var bara flaket kvar av minilastbilen, helt avskalad, framdelen krossad. Den avlidne är en 40-åring bosatt på Värmdö.

Vila i frid Marcus Tooming.
2.5.2013
I dag visar Sofias Änglar hur de hjälper busschauffören Anders Sahlgren på Lillsvängen med hans stuga i Nacka. Han har en sportstuga från 50-talet (liknar vår ursprungliga) och han bor ensam. Svårt för honom att göra något eftersom han blev av med foten i olyckan som jag beskriver ovan. Hoppas Marcus har det bra i himlen fast han var skyldig till olyckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar