onsdag 25 januari 2012

Emilie Lörhammer utnyttjas i propaganda

Hon är en tolvåring, som är sjuk och nu används hon i propagandan om hur illa ställt det är i Sverige. Hon har ingen omgivning alls utom sin mamma.

Ingen alls som kan hjälpa till. Inte en enda människa i hela världen. Släkten Lörhammer finns således inte. Förutom mamma då, som är den enda i världen och som har 6 000 kronor i månaden för att ta hand om sin flicka.

Och nu är deras bostadsrätt, en villa i Enköping, utmätt av kronofogden, värd omkring en miljon. Vilken värld! Ja socialbidrag har man aldrig kunnat få i det här landet när man själv äger fast egendom. Så har reglerna alltid varit.


Stackars Emilie hoppas att hon kan få behålla sin hund, trots allt. Detta är som på 30-talet nu igen, när fattiga inte ens hade råd att ha hund. 

Det är Aftonbladet som kör en artikelserie om denna flicka och vad ska resultatet bli? Att någon rik miljonär går in och köper ut dem från kronofogden? Och att denne ställer upp och betalar mamman för att ta hand om flickan?


Stackars Emilie inte nog med att hon har varit sjuk. Nu ska hon få skulden för att mamma inte kan ta hand om henne. Och för att släkten är obefintlig.

Läkare har konstaterat att Emilie inte längre är sjuk. Och Aftonbladet ser inte ens vad de gör utan skriver en ledare om henne. Bottennapp!

5 kommentarer:

 1. vem blir förvånad, denna slasktratt till publikation

  SvaraRadera
 2. mullis: nej i och för sig inte, men att utnyttja ett barn och att mamman är så totalt omedveten att hon inte ser vad hon gör. Tydligen jungfru Maria själv eftersom det inte finns någon pappa. Annars har ju alla barn två släkter och visst finns det fler Lörhammer i Sverige, men ingen släkt alls tydligen. Man undrar vad som har hänt.

  SvaraRadera
 3. Nu väntar jag upprört på uppföljaren "Alliansen plågar oskyldiga hundar".
  För visst är det synd om hunden, eller...

  SvaraRadera
 4. Gubben: Jo jättesynd. Molly heter den lilla svarta chihuahuan och den får naturligtvis ingen mat nu när det är så dåliga tider. En insamling behövs för socialen hjälper inte till.

  SvaraRadera
 5. Jättemånga fattiga barn i Sverige med iPhone och iPad....

  SvaraRadera