torsdag 22 juli 2010

Kvinnan i Växjö får vård

Hon som dödade två män på samma dag och som uppträdde blodig på en buss har fått sin dom. Hon får rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.

Denna kvinna har tidigare vårdats och skulle förmodligen inte ha skrivits ut. Hon viftade med en blodig kniv framför en passagerare och sade att hon hade mördat två män.

Hon är född 1975 och har tidigare varit inskriven i tre månader på S:t Sigfrids sjukhus. Hennes mamma var absolut övertygad om att dottern var oskyldig. Hon trodde inte att hon kunde döda någon.

Kvinnan berättade under rättegången att hon också hade tänkt att döda sin egen mamma. Hon hade fått för sig att de båda männen var pedofiler, något som hon hade fått veta genom telepati.
28.9.2013
Kvinnan har nu tagit sitt liv genom att hoppa från en balkong. Tragiskt!

2 kommentarer:

 1. Kvinnor påstås oftare ha övernaturliga krafter (hör röster osv) kan genom detta fall få en förklaring till varför kvinnor inte sällan utför handlingar som är långt ifrån verkligeheten.
  De har väl då liksom via telepati fått veta att män är potentioella våldsverkare som måste stoppas på alla sätt.
  Eller vart kommer alla konstiga anklagelser ifrån annars?

  SvaraRadera
 2. Hoppsan: Jag tror detta gäller alla våldsverkare. Att de övermannas av sitt inre och inte kan styra själva. Psykologiska modeller ger vid handen att vi faktiskt hänger ihop på olika plan i vår undermedvetna och att allt vi har upplevt finns kvar där, som ett slags mörkt innehåll, som i krissituationer kan börja leva sitt eget liv. Denna kvinna har en mamma som är rom och hennes pappa var svensk, men han är död nu och det var nog han som tog hand om henne.

  Sedan så finns det allmänna kollektiva skikt, både medvetna och omedvetna. De kan styra i sådana här fall. Och vi vet ju inte vad denna kvinna har upplevt i sitt liv. Och i samhället ses ju som du påpekar alla män som potentiella våldsverkare och hon har velat stoppa dem innan de kom dit. I hennes omvända värld kan hon ha upplevt sig utföra en barmhärtighetshandling.

  SvaraRadera