torsdag 29 juli 2010

Jordgetingar vilket elände

Ja nu har vi haft ett sånt bo utanför köksdörren i flera veckor. Tänkte jag skulle få bort det. Tog den nyaste sprejen och duttade på. Dom stack iväg med en väldigt fart, men kom tillbaka.

Hämtade jord och lade i hålet och stampade till. De grävde sig ned ändå. Var tillbaka inom timmar. Jag lade grovt grus över, för sten kunde dom väl ändå inte flytta? Jodå, det kunde de.

Tog och stampade till i förbifarten, för att få bort det senaste hålet, när jag gick förbi. Såg förstås inte att jag fick en med mig. Den stack mig rakt igenom byxan på låret.

Har tagit salubrin och Ipren i form av gel på detta. En stor röd blaffa är det. Nog sätter det igång kroppens immunförsvar alltid. Och adrenalinet.

Funderar på att anmäla dom där eländiga getingarna till mina advokater. Dom kan nog hitta något kryphål i lagen, så att jag kan sätta dit dom.

Jag är bundis med polisen också. Tror jag ska ut och åka med dom en sväng. Vi kanske kan hitta getingarnas stora rövarmorsa.

Om hon trillar av pinn så dör nog de andra också. Eller också får vi vänta in vintern. Tålamod är en dygd säger dom. Några tips?

PS. I dag fredag är det fortfarande ett stort rött märke efter getingsticket, men det känns bättre. Getingarna regnade nog bort igår när det kom drygt 30 mm här. Jag tyckte rätt synd om dem till slut. Faktiskt. Fast de bara är insekter så jobbade de väldigt hårt för att få fortleva. DS.

PSPS. Min yngste son fick bort dem genom att hälla bensin och ammoniak över dem. Tack! DSDS.

2 kommentarer:

  1. Har lämnat en kommentar på din Newsmillartikel om våldtäkter. Sent, javisst, men likväl. Ifall du vill/orkar bemöta. Vill dessutom påpekat att jag inte ÄR Sverigedemokrat. Jag tänker rösta på den i detta valet delvis som en proteströst. För övrig har de saker i partiprogrammet som jag inte håller med om fullt ut, men ska man detaljgranska alla partier så finns det inget parti som jag ställer upp på till hundra procent.

    Anledningen att jag röstar på dem är att de är för mångfald på åsiktssidan. De törs diskutera känsliga frågor och blir därför mobbade. Och vuxenmobbing är något som får mig att se rött. Oj, då, det blev en liten utvikning, men likväl. Grundmeddelandet är överfört.

    SvaraRadera
  2. Cavatus: Naturligtvis går det inte att hitta ett parti, som stämmer till hundra procent. Det vore konstigt. Det vi har är en representativ demokrati.

    SvaraRadera