tisdag 18 december 2012

Johan Rabaeus fick ärva

Han blev förfördelad när hans pappa dog och fick nästan ingenting, men nu har bröderna själva lyckats att lösa detta och blivit ense om att ta bort boutredningsmannen.

Ett barn har alltid rätt till sin laglott och den har nu Johan Rabaeus fått i form av saker och pengar tillsammans värt nästan 1,4 miljoner kronor. Det innefattar arvet efter båda föräldrarna.

Bröderna fick varsitt hus och så blev Johan utan. Brodern Henrik fick ett hus som var värt fyra miljoner och bror Mikael hade redan fått ett hus i Schweiz. Detta enligt ett testamente efter diplomaten, fadern Bengt, som dog 2010, 93 år gammal. Nu har Henrik tagit ett banklån på sitt hus för att ersätta sin bror.

Johan Rabaeus har själv talat ut i TV-programmet Stjärnorna på slottet om sin komplicerade barndom med sträng och fordrande pappa och hur svårt det var att välja teaterbanan. Från början var de fyra syskon, men systern Cecilia kvävdes till döds av en plastbit.

Ingen kunde hjälpa henne fast familjen var med. Det är ju bara att ta ett grepp bakifrån trycka till hårt så kommer sådant upp, men det visste de väl inte. Mamman i familjen kom aldrig över denna olycka.

Grattis till arvet då Johan Rabaeus och hoppas att relationen till bröderna har blivit bättre! Själv säger han att allt är toppen!

Här har jag tidigare skrivit om syskonavundsjuka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar