söndag 30 december 2012

Ett stärkt SD

UPPDATERAT
Sverigedemokraterna gick framåt trots skandalerna. Det visar den senaste undersökningen som Novus gjort för Ekot. Jag begriper det. Inte slutar människor att vara arga på de andra partierna för att det inträffar några skandaler.

SD ses av de som tänker rösta på dem som det enda opinionspartiet. De andra harvar runt i samma ideologi som det har varit i decennier i Sverige. Vi har alltid tyckt att vi ska ta emot alla som vill komma hit och ta hand om dem.

Så har det varit sedan andra världskriget då vi fick så dåligt samvete över att vi inte hade bombats eller blivit ockuperade som våra grannländer och resten av Europa. Den politiska eliten har fortfarande detta dåliga samvete och alla våra organisationer som är uppbyggda efter andra världskriget för att stötta resten av världen som Unicef, Rädda Barnen, Röda korset, Sida, Amnesty International och andra.

Den politiska eliten har inte hunnit med för de har gått skadefria både ur 90-talet och 2000-talet. Det är LO-medlemmar och den manliga delen av befolkningen som har fått ta mest stryk av politiken. Eftersom SD inte är ett etablerat parti utan ständigt motarbetas av media och andra partier så slog Expressens granskning bakut.

SD ses fortfarande som den lille pojken, som inte får leka med de stora grabbarna. Och naturligtvis står sig deras siffror. Särskilt bland män som känner sig trängda av att det kommer fler och fler hit till vårt land som ska dela på de skatteinkomster som betalas in.

Här skrev jag senast om SD.

14:42
Enligt Staffan Heimerson i Aftonbladet så kostar 40 000 asylsökande 250 kronor per arbetande svensk. På ett år. Så då har vi råd med hur mycket invandrare som helst? Precis som centerpartiet vill. Stämmer detta? Hur har Staffan Heimerson räknat då? Nej det redovisar han naturligtvis inte.

15:18
Erik Almqvist lämnar riksdagen. Han har varit SD:s ekonomisk-politiske talesman. Han lämnar också SD. Detta innebär att SD återigen har lämnat en av de sina ute i kylan. Erik Almqvist ville inte lämna varken partiet eller riksdagen så sent som i mitten på december. Men partiledaren Jimmie Åkesson har tyckt att han verkligen skulle tänka över om han ville vara kvar.
17:26
Erik Almqvist blir konsult åt SD och tas så in i värmen igen.

4 kommentarer:

 1. Jag tror mer på att kvinnor som har dragit många stora lass när det gäller vård av gamla,omhändertagande av barn,passa upp sina gubbar, nu också får ta konsekvenserna av en alldeles tokig och slösaktig sk flyktingpolitik,vilket belönas med våldtäkter och låga pensioner till just kvinnor.

  SvaraRadera
 2. Och så hade vi ju baltutlämningen.....!

  SvaraRadera
 3. Han får sina siffror ifrån ett par invandringsförespråkare av det mer fanatiska slaget. Ungefär som att gå till nynazisterna för historieinformation. Dåligt omdöme, minst sagt. Enligt dom vetenskapliga studier som gjorts rör det sig troligen numer om en nettokostnad på omkring 100 miljarder per år för staten. Antagligen mer än försvaret och rättsväsendet tillsammans.

  Tino Sanandaji, doktorand sammanfattar läget:
  http://www.svensktidskrift.se/?p=23968

  Det kräver inte särskilt mycket förstånd för att inse att det finns ett samband med de senaste årtiondenas konstanta nedskärningar och uppkomsten av en sådan kostnad. Det säger sig själv att vi inte har råd med mer invandring i dagsläget. Något arbetskraftsbehov existerar inte annat än för väldigt kvalificerade tjänster. Vilka dom där skitjobben som svenskar påstås inte vilja ta är vet jag inte, dom ungdomar jag känner är överlyckliga över servitris- och diskarjobb. Att dom inte tar jobb som buss- eller taxichaufför beror ofta på att dom helt enkelt inte har råd med körkort. Att vi skulle behöva invandringen för framtida pensioner har inget vetenskapligt stöd, tvärt om har det motbevisats flera gånger. Så utifrån ett ekonomiskt perspektiv är slutsatsen tämligen klar.

  SvaraRadera
 4. Kolla gärna det här klippet ( http://www.youtube.com/watch?v=CFWMoyG7LyY ) där Staffan Heimerson tycker att Sverige snarast borde importera 62 milj invandrare för att Sverige ska kunna bli lika trevligt som det lagom befolkade Italien! Lätt att förstå att han fallit för centerns fria invandring.
  //Pops

  SvaraRadera