måndag 10 december 2012

Invandrad mamma dödad

UPPDATERAT
Ett tragiskt familjedrama i Alingsås inträffade i går.  En kvinna är död och tre till i samma familj skadade. I familjen finns två tonårsbarn och ett yngre barn, som inte var hemma när detta inträffade. Det var pappan i familjen som mördade sin fru. Familjen är inte känd av polisen tidigare.
7:41 
Jag fick frågan om det är viktigt att hon är invandrad. Ja det tycker jag. Det finns olika motiv till alla mord. Det är viktigt att veta vad som har hänt. Alla män är inte likadana. Inte alla kvinnor heller. Vi lever efter myten att män kan döda kvinnor utan vidare. Nej det kan de inte. Det finns alltid motiv även om de är förvridna. Mord är fruktansvärda och vi som samhälle behöver veta varför de sker.
11.12.2012
Mannen återförenades med sin familj efter flera års bortovaro i somras. Kanske hade familjen gått åt ett håll som inte var förenligt med hans egen inställning. Kulturkrockar är svåra. Det var mormor i familjen som larmade polisen. Hon bodde också med dem. Mannen ligger på sjukhus. Han skadade också sig själv och har ännu inte kunnat höras. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar