onsdag 12 december 2012

Jag råkade se Taylor Armstrong

Hon pratade med Dr Phil alldeles nyss på TV om sitt förhållande till sin man Russell. Han misshandlade henne och till slut så lämnade hon honom. Ett mycket välkänt drama mellan man och kvinna.

Jag känner själv personligen till det eftersom min mamma var indragen i ett sådant drama och själv dukade under för det. I det här fallet så blev det så att Russell tog livet av sig. Han hängde sig. För att han hade drivit sitt liv till dess sorgliga slut. Han var bankrutt och övergiven av sin familj. Han stod inte ut med skammen.

Till saken hör att detta var en historia i det glamorösa livet kring fruarna i Beverly Hills. Ytan betyder allt och alla ser ut som dockor stöpta i samma form av plastikkirurger och med samma långa hår i olika varianter. Iklädda det senaste modet har de uppträtt och framställt sig själva som tillhörande en elit i Hollywood.

Taylor Armstrong flydde hela sitt liv från sig själv och de övergrepp som hennes mamma hade råkat ut för och upprepade sedan hennes liv, men värre. Pappan till hennes lilla dotter - Russel Armstrong -hängde sig till slut. Detta hände för mer än ett år sedan och Taylor Armstrong har återigen funnit den stora kärleken säger hon.

Jag hoppas det är sant för hennes skull och för hennes dotters skull. Jag är själv en sådan dotter som har vuxit upp med en mamma som blev misshandlad. Inte dagligen och stundligen men i två förhållanden. Men själv har jag inte råkat ut för detta. Det går att gå vidare i livet och inte föra vidare släktens olika eländen.

Men jag undrar om det är möjligt i den konstgjorda värld som är Hollywoods och såpornas. För den här mammans och dotterns skull hoppas jag att det är så. Det senaste som har berättats i tabloiderna är att Taylor Armstrong nu har hittat den stora kärleken.

Det är hennes gifte advokat som är den mannen. Hon har nu lämnat såpaserien för att vara närmare sin älskade advokat, som har separerat från sin fru. Det låter inte bra. Men jag hoppas det är bättre än det låter. Det dröjde ett år innan Taylor Armstrong begravde sin man beroende på bråk om kvarlevorna.

Hon sade i Dr Phils program att hon kände sig vilsen för hon hade så länge varit kontrollerad av sin man Russell. Hon skyllde alltid på sig själv för allt som hände. Någon gång måste mänskligheten utvecklas förbi detta stadium.

Programmet kommer att gå i repris den 16 december i TV7.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar