tisdag 13 juli 2010

Senaste nytt om Lollentuna

Jag har nu i dag lyckats att komma över en hemlig kopia av det allra senaste som har hänt i Lollentuna. Detta är en världsnyhet!

Det är nämligen så att det pågår en hemlig utredning angående alla de bilder och anonyma kommentarer, som finns spridda över världen på olika bloggar om den stora stjärnan i denna revy, som alltid utspelar sig i Lollentuna.

Femton advokater och FBI är inkopplade. Det stora nätverket, som tydligen förföljer denna fantastiska dam, synes förgrena sig ända till Amerika. Ja så långt som till Arizona har det framkommit att elaka bilder sprids och förtal härjar.

Men nu har den uppburna stjärnan, som länge har gått under smeknamnet Morsan fått nog och hon tänker använda sina femton advokater och FBI, för att konsekvent meja ned de som går emot henne. Ända ned i skoskaften.

Och hon hotar också med att använda Lollentunarevyn för att sjunga de som vågar yttra ett enda ord om henne ända ned i helvetet!

Jo, det är ord och inga visor det. Jag önskar henne all lycka och glädje på sin stora mission i livet: att ständigt stå där skjutklar på barrikaderna och aldrig missa ett enda litet ynkligt pip från världens befolkning, som alla uppenbarligen har förenat sig till en enda stor fiende. Hur kunde dom Morsan?

Varför kan dom inte inse att du är bäst
Att du helt enkelt ser allt som är pest!
Utrota! Utrota! Utrota!

Skummisarna ska bilda häck
Och sedan bli putz väck
Utrota! Utrota! Utrota!

Morsan, Morsan, Morsan!

19 kommentarer:

 1. Tack för ett gott skratt!

  SvaraRadera
 2. Herre jösses vad jag har magknip efter min skratt attack!

  Bra skrivet !

  Har för länge sedan konstaterat att det är inte mycket som är rättvist och sanningsenligt enligt Morsan i Lollentuna.
  Tyvärr så är åsiktsfriheten inte en rättighet i Lollentuna, inte i alla fall om man har en annan åsikt än Morsan.

  SvaraRadera
 3. När det blir schism får man fler besökare. Antar att du menar M A. Vi har tydligen olika syn på henne. Men jag drar mig för att börja tampas i bloggvärlden. Började blogga på AB 2006 och var med om bloggkrig. Hemska saker. Speciellt på fredagkvällarna när folk hade druckit och anföll i gäng. Så himla sjukt! Gick över till WP 2007. Mycket bättre.

  Bloggar lite medan jag väntar på gäster till bakstugan. Det är för varmt. Inga bilar på vägen.

  SvaraRadera
 4. Helena: Jag ger aldrig upp hoppet om människor... inte ens om Morsan...fast hon hotar alla runt omkring sig och förlorar den ena efter den andra som vän... ha det gott trots den gräsliga :) värmen... duschar kallt några gånger om dagen när det blir för jäkligt...

  SvaraRadera
 5. Jag såg just att du försvunnit bort ur en blogglista på en blogg "nära dig"!! :-) Undrar vad det kan bero på?? Fast om du har tur kanske en ny läskig lista upprättas.. då får du nog vara med på den!! :-)

  Till skillnad från dig är det rätt länge sedan jag gav upp hoppet om den tanten!!

  SvaraRadera
 6. Det åskade klockan fem i morse. Upp och dra ut kontakterna till datorerna. Fan vilket snärj! Duscha kallt låter härligt. Man får stå ut. Snart är det jul igen. Har skrivit ett meddelande åt dig på Newsmill.

  SvaraRadera
 7. Ja Fjollan från Fjollentuna ser nu spöken på ljusa dan och slår vilt ikring sig. Hon är nog i dag en av de främsta mammarättsfundamentalistena på nätet.
  Där finns ingen tanke eller omsorg kring barnets rätt till båda sina föräldrar.
  Hon har också lovat att ställa upp för Catarina Hurtig och stödja henne och får hon lite luft under vingarna så ser hon väl till att hon inte der sin grabb mera.

  SvaraRadera
 8. Bitten: Så bra att hon har tagit bort mig därifrån. Jag tog bort henne för länge sedan... dock som sagt jag ger inte upp hoppet om människor...

  SvaraRadera
 9. Helena: Det regnade här nu utan att det åskade vad jag hörde. Kom inte så mycket, men det blötte åtminstone marken, men nu klarnar det upp igen. Jo jag såg ditt meddelande, svarade på det och jag skrev ett inlägg apropå att Sven Otto Littorin nu har talat ut i DN.

  SvaraRadera
 10. Tommy: Jag förstår att hon är bitter över hur hennes egen karl, pappan till barnen har uppfört sig. Det är hårt att behöva ta över hela ansvaret för barnen... men man behöver inte projicera detta på hela världen, då går det för långt.

  SvaraRadera
 11. Ann Helena: Ja nu påstår hon att han bara försvann när han skulle ut och köpa kvällstidningen. Det kan ju också vara så att hon hade sin del i att han försvann. Ser vi hennes beteende i dag kan han ha haft många skäl att ta sin Mats ur skolan av ren självbevarelsedrift.
  Vi har inte hört vilken inställning han har till hur det gick till och hur hon förtalar honom i dag och det har hon väl gjort inför deras barn också. Helt oförlåtligt.

  Såg också SO Littorins intervju i DN, så det borde väl vara dags för Aftonbladet att plocka fram bevisen nu.
  Ja, jag anser att det krävs att båda föräldrarna tar ansvar för sina barn och respekt för barnets rätt till båda sina föräldrar. Hon har mycket svårt att inse detta faktum.

  SvaraRadera
 12. Tommy: Han försvann två ggr på det viset också.. har hon berättat. Den enda som jag har hört råkat ut för det tidigare var Lill Thorén, som var gift med Arne Thoréns bror, Ulf Thorén. Han var en märklig ensamvarg mest känd för lite lustiga bilder i TV, som att han visade ett par rävar som gick runt och runt på isen...vinjetten till programmet. Ulf Thorén dog så småningom av sängrökning, tror jag det var. Han innebrändes. Kanske är MA:s ex också journalist? Annars begriper jag inte riktigt varför hon kom på tanken att skifta från läkarsekreterare till journalist.

  SvaraRadera
 13. Här kan ni läsa om Sven Otto Littorin och Aftonbladet:

  http://www.newsmill.se/inlagg/2010/07/14/sven-otto-littorin-talar-ut

  SvaraRadera
 14. Om Ulf Thorén: "... mest känd för lite lustiga bilder i TV ..." Man tar sig för pannan. Det är som att säga att Elvis var mest känd för att han kunde dra upp överläppen, eller Beatles för att de hade långt hår.

  SvaraRadera
 15. Ulf Thorén var faktiskt ett geni på många sätt!! Ingen kunde/kan göra intervjuer som han!!

  SvaraRadera
 16. Jag gillade också att titta på hans program även om det är rävarna i vinjetten som sitter kvar tydligast. Han hade också en speciell vinkling på sina grejor och en torr humor.
  Jasså MA:s man försvann 2 gånger? Ja jag har stor förståelse för det.
  Dessutom undrar jag om det inte kan vara jobbigare att överge sina barn för att man inte längre vill bo med sin fd än att fortsätta leva med sina barn.

  SvaraRadera
 17. Ann Helena
  Det här var det roligaste jag läst på väldigt länge!
  Du fick det verkligen mitt i prick.

  Tack för ett härligt skratt!

  SvaraRadera