lördag 12 juni 2010

Tidningen Expo avslöjar sverigedemokraterna

Enligt Expo så har inte sverigedemokraterna gjort upp med sitt förflutna som de hävdar. Inom deras parti finns människor som förnekar förintelsen och som står nära vit makt-rörelsen.

De namnger ett antal kandidater till fullmäktige i olika kommuner. Dessa kandidater har ett skumt förflutet.

Expo var den tidning som Stieg Larsson grundade och drev innan han föll ihop på redaktionen och avled som 50-åring. Tidningen har fått namnet Millennium i den triologi med samma namn, som han hann skriva innan han dog.

2 kommentarer:

 1. Människorna kring Expo måste vara helt besatta av tanken på att det finns ett antal människor i Sverige med åsikter som ligger för nära nazisternas d v s = kritiska mot invandring eller invandrare. Tänk att ägna hela sitt vuxenliv åt att (ofta betalda av skattemedel) forska i om några människor någon gång i sitt liv haft inopportuna åsikter om invandrare?

  Inte ett ljud om alla de som är eller var kommunister, eller vänsterpartiet som fortfarande leds av en kommunist och flödar av kommunister. Anledningen är naturligtvis att Expogänget just hör till den gruppen, inte minst Stieg Larsson gjorde det.

  Sen är det märkligt att detta gäng är så väl sett av politiker, journalister o kulturelit så att av oss surt förvärvade inkomstskatter frikostigt ska strös över Expo o så många andra förvirrade vänstergrupper.
  //Pops

  SvaraRadera
 2. Pops: Har aldrig tyckt om extremer, som jag skriver där uppe i anmälningen av den nya Stieg Larsson-boken. Jag tror jag kan förstå hur människors åsikter växer fram, men jag gillar varken sverigedemokraternas eller vänsterns (inte heller Ohlys) åsikter.

  SvaraRadera