torsdag 10 juni 2010

Dagens Nyheter bjuder Rinkebyelever på Gröna Lund

Det är en snäll historia mitt i eländet med ett nedbränt annex till Rinkebyskolan, där eleverna skulle föras närmare arbetsmarknaden. Och där fanns också deras biljetter till Gröna Lund. De brann upp.

Men DN är så väldigt snälla att de bjuder eleverna på Grönan. Det berättar Stavros Louca mattelärare i Akademien. Han berättar också att de aldrig kommer att ge upp.

DN:s redaktionsledning diskuterade det sorgliga på sitt morgonmöte (jag vet precis hur det går till för jag har själv suttit i det där hörnrummet) och trodde nog att någon annan skulle gå in, men när ingen gjorde det så bestämde sig DN:s redaktion för att göra det. Visst är det gulligt!

Men hur är det med alla andra som har drabbats av nedbrända sporthallar som i Eslöv och Tumba? Ska de också få hjälp eller är det här ett särskilt PR-jippo?

Och varför kunde de inte få gå in gratis? De har ju betalt åkbanden, som brann upp?

PS. En brandbil som stod mitt på dagen bredvid Akademien, som brann ned, plundrades. Det är nog inte över. Bara lugnet före stormen. DS

3 kommentarer:

 1. Ja, sommaren har ju knappt börjat, så det är nog bara en försmak av vad som komma skall.

  www.korta.nu/jc

  SvaraRadera
 2. Ja jag är fortfarande inte sverigedemokrat... och det är nog inte någon idé att propagera här. Och den där journalisten Julia eller vad hon heter som har flytt till Danmark är väl bara påhittad? Egentligen är det väl ett antal sverigedemokrater som turas om att skriva. Manliga medlemmar av partiet.

  SvaraRadera
 3. Kanske brandmännen också kan få gå på Grönan så blir de nog glada?

  SvaraRadera