måndag 28 juni 2010

Barn i utsatta situationer ska försvaras av Europarådet

Detta ska ske i Europarådets kommitte för barnfrågor, genom att Carina Ohlsson (s) ordförande för Sveriges Kvinno- och tjejjourers Riksförbund tar plats som ordförande i detta råd.

Hon är helt inriktad på att försvara barnen mot de män, som kan komma att angripa dem. Kvinnor gör ju aldrig det som vi vet. De falskanklagar aldrig deras pappor för att få makten över dessa barn. Inte heller förtalar de dem inför socialen, så att männen framstår som skurkar.

Detta ingår i vårt statsstödda feministiska support för mammor och deras rätt till sina barn. Barnen har ingen som helst rätt till sina pappor om de råkar ha en mamma, som hjärntvättar barnen och ljuger för social och rättsväsende. Barnen tas genast ifrån pappan, som betraktas som farlig för dem även om mamman ljuger om honom.

När väl rättsprocess och utredningar är över så blir det mamman som får hand om dem ändå, för de har ju fjärmats från pappan och det var ju så länge sedan de hade kontakt. Och mamman kan göra detta utan att riskera straff. Staten bryr sig inte om att mammor ljuger och förtalar pappor.

Den vårdnadslag vi har nu i Sverige, framhastad av Thomas Bodström år 2006, gör att mammor alltid har rätt till sina barn. Det kan räcka med att hävda samarbetssvårigheter för att kontakten ska upphöra med pappan och hans släkt.

I Sverige lever omkring 40 000 barn skilda från sina pappor. Könsmaktsordningen och radikalfeminismen är statsideologi i Sverige. Nu ska den få inträde i Europarådet också.

Här kan ni läsa mer om detta.

Gör barnkonventionen till lag och försvara alla barns rätt till båda sina föräldrar.

2 kommentarer:

  1. Ja du har helt rätt, FN konventionen för barnets rätt borde ha varit inplementerad i Föräldrabalken för länge sedan men starka feministiska krafter i och utanför Riksdagen motarbetar detta kraftigt.
    Jag har den uppfattningen att de flesta föräldrar naturligtvis delar ansvaret för sina barn även om de inte bor tillsammans. Detta kan förhindras av en liten grupp som inte vill ha en närvarande far till sina barn.

    SvaraRadera
  2. Tommy: Jo de flesta föräldrar är bra människor, men tyvärr finns det en liten klick som är fullständigt samvetslösa och ser barnen som sin egendom. Och de skyddas i nuvarande situation.

    SvaraRadera