söndag 6 september 2009

Dubbelmord på IngaröAlla tidningar i Sverige nästan skriver om detta. På tre minuter gick det att ta reda på vem som sitter anhållen.

Ska inte avslöja namn och adress, men det var Svenska Dagbladet, som klantade sig och skrev ut adress - fast de tog bort det sedan - men det ligger kvar i eviga tider på nätet ändå. Och en ungefärlig ålder skrivs alltid ut också.

Så skönt att det inte hände så nära oss där vi bor, att det var på Ingarö. Där bodde vi när vi var små jag och min bror på somrarna. Allmänt kallades platsen på den tiden för Negerbyn för alla byggde svart... och enligt uppgift så köpte så småningom brandchefen vårt hus och tuttade själv på det för att få ut försäkringen och kunna bygga nytt.

Ta den uppgiften med en nypa salt, vet inte om det är sant, men så har det berättats för mig av den som senast sålde vår tomt med ett rätt nytt hus för fyra miljoner. Vi syskon i dödsboet fick ut 70 000 då när mamma hade dött och vi sålde tomten.

Det var år 1970 om jag minns rätt. Har inte kvar bouppteckningen efter mamma. Men det tog lång tid att sälja tomten och huset.

Fast då var huset (som sedan tydligen blev nedbränt) bara halvfärdigt. Ingen av oss orkade ta över eller bygga klart. Vi ville bara bli av med stället där vår mamma hade blivit svårt misshandlad av en man.

Ja det händer mycket skit hela tiden överallt. Både i Norrland och Skåne och nu på Ingarö.

PS. Det var en pappa och farmor som strök med. Sonen/sonsonen knivhögg dem och sitter nu anhållen. DS.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar