lördag 24 augusti 2013

En rondellhund begraven


När till och med en journalist på Aftonbladet får kalla fötter och kanske skulle vilja kolla en story då har det gått långt. Ehsan Fadakar har en bakgrund i Iran och är chef för sociala medier på Aftonbladet plus kolumnist där. "Kolla aldrig en story den kan spricka" har sedan årtionden varit kvällspressens slogan. Så här twittrade han i går:

Kvinna i hijab attackerad igen läser jag. För att hon ska ta tillbaka sin anmälan. Det känns som att något inte stämmer i den här storyn.

Här skrev jag om detta tidigare.

4 kommentarer:

 1. Haha, känn aldrig efter, instinkten kan leda mot insikten.

  SvaraRadera
 2. Brukar själv hänga med rätt så bar med vad som händer på twitter , men det här har visst gått förbi mig. Frågan är om man ska bli förvånad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä förvånad behöver man aldrig bli. Världen är vansinnig och mer så på vissa håll. Ibland är jag dock lite överraskad över att den inte går under helt och hållet. Måste vara skyddsänglarna. Tur att jag och andra är helt okej! :)

   Radera
 3. Haha! Håller med dig speciellt om det sistnämnda ;-) Allvarligt talat blir man minst en aning vettskrämd över all skiter som händer numera, en del kan man förvisso skratta åt, eller som nån har sagt ang Generaldirektörskan för Af. Liknar mest nåt av en Bröderna Marx-rulle. Ja, finns säkert en och annan ängel som håller koll på oss.

  SvaraRadera