fredag 31 januari 2014

Nej det kan inte vara sant

En anställd vid Handikappföreningarnas Samarbetsorganisation i Göteborg har stulit kring sex miljoner kronor under flera år från dem och nu måste hälften av personalen sägas upp. Misstanken fanns där helt enkelt inte. För inte kan någon stjäla dessa pengar? Inte från handikappade väl?

Jodå bovar har inte något samvete. Tyvärr. Röda Korset råkade ju ut för något liknande när Johan af Donner svindlade dem. Här är den kvinnodominerade styrelsen i organisationen. Var det en kvinna som stal miljonerna? Eller en man som lurade alla? Naturligtvis har dessa organisationer statsbidrag och kommunala bidrag. Lätt skjuten fågel som skurkarna säger. 

3 kommentarer:

 1. Du har rätt, Ann Helena! Arnstadt väcker känslor = 12 kommentarer.
  Handikappsorganisation plundrad, inte mina pengar,inga känslor = 0 kommentar.

  SvaraRadera
 2. Det här gick tidningarna förbi nästan i tystnad. Fult med att också handikappade kan stjäla? Av sig själva? Kanske så. Man får inte förtala grupper i samhället så därför blir detta ingen stor nyhet. Det är ju alltid totalt synd om handikappade. Inte kan de bli bestulna? Plus naturligtvis att Arnstad handlar om forskare, ett område där det finns massor med folk som konkurrerar.

  SvaraRadera
 3. Tjuvar och bedragare söker sig till arbetsplatser och förtroendeuppdrag där kontrollen är svag.

  SvaraRadera