fredag 24 januari 2014

Mille Markovic mördad

UPPDATERAT
Den gangster som åstadkom så mycket elände för vårt kungahus är död. Han hittades skjuten till döds i en bil i Ulvsunda i Stockholm. Han var en man som levde på hat och det lönar sig aldrig i längden. Två män i en vit bil misstänks för mordet.

Jag har skrivit ett flertal gånger om denna oheliga allians mellan en gangster och journalister. Allt med syfte att svärta ned kungahuset och tjäna pengar. Bottennappet var när Thomas Sjöberg som skrev skandalboken om kungen sade att Mille Markovic bilder, som han sade sig ha av kungen, var allvarliga vare sig de var äkta eller inte. Värst i denna smutskastning av kungahuset var Aftonbladet. Och vänsterpartiet ville ha en sanningskommission.

Mille Markovic efterlämnar åtta barn och en fru.
25.1.2014
Här ömkas Markovic åtta barn, som han hade med olika kvinnor. Är det synd om barnen? Jag vet inte. De yngsta kommer knappt att minnas honom. De är fyra, två och ett år gamla. De äldsta är en 31-årig kvinna som inte bor i Sverige och en 25-årig son. Deanne Rauscher som har skrivit en bok om honom säger detsamma: Det allra värsta är att han efterlämnar åtta barn. Jaså? Är inte det bara för att det inte finns något annat gott att säga om denne man? Tre av barnen har skyddade identiteter. Polisen har genomfört en husrannsakan i Markovic bostad. Säkert kommer det något gott ut av detta.
28.1.2014
Vem hade inte motiv att mörda Mille Markovic? Det frågar sig G W Persson just nu i TV. Mordet tror han blir knepigt att lösa. Markovic har aldrig träffat kungen, men såg en möjlighet att göra sig en hacka, menar G W. Apropå bilderna som visades fram och där lika sugna "journalister" gick med i denna oheliga allians. Detta är något att skämmas över i vårt land. Att en gangster fick anklaga vår statschef.

3 kommentarer:

 1. Greve Ture Tre Rosor24 januari 2014 kl. 08:13

  Det var helt klart kungen som lät avrätta Markovic. Han visste för mycket, helt enkelt.

  SvaraRadera
 2. det finns fler med osmakliga kommentarer
  här en från "Fria Tider" jag lånat
  "Det finns en gräns för vad man kan tolerera, och den linjen har Sveriges statschef passerat”, skrev Peter Wolodarski i Bonnierägda Dagens Nyheter i samband med att gangstern Mille Markovic felaktigt påstod att han hade bilder som visade kungen i en komprometterande situation."
  ynkligt och förbannad lögn

  SvaraRadera
 3. Det allra värsta är att han efterlämnar åtta barn. Kan tolkas på flera sätt!

  SvaraRadera