torsdag 2 januari 2014

Runar Sögaard begärd i konkurs

Konkursansökan är inlämnad vid Nacka tingsrätt för en skuld som han har i ett amerikanskt bolag. Skulden uppgår till omkring 700 000 kronor. Han har inga kända utmätningsbara tillgångar. Fast han bor väldigt fint på Prinsvägen i Nacka, men kanske är det fru Jessica som står för kulorna? Hon lär ju ha varit värd 30 miljoner kronor åtminstone när de gifte sig för några år sedan.

Han lär ha fler ekonomiska tvistemål på gång. Eller kanske har hantverkarna fått betalt? Den mannen är en riktig lirare. Håller fram Jesus i alla sammanhang och skor sig så gott det går i sin värdsliga ruljans. Har sett honom här ute på Värmdö då när han var gift med Carola och levde ljuva livet vid havet. Han ser inte trevlig ut på nära håll heller. Han åkte fast ett antal gånger för fortkörning på motorvägen till stan. Men Carola var inte bättre hon.

Men låt dem hålla på! Jesus har gett dem tillåtelse. Eller hur vad det nu? Människor ska inte vara jämlika ekonomiskt. En del håller Gud bakom ryggen. Helt enkelt. Så måste det vara! Fast förra året var det samma visa i januari med konkurs den gången också. En tradition?

För övrigt har han tre barn och det äldsta Amadeus, 15 (döpt efter Mozart) fick han ensam vårdnaden om förra året. Tvist med Carola, som bara får träffa honom vartannat veckoslut. Sedan har han Presley, 3 (döpt efter Elvis kan man tänka) och så Jackson, 1 (döpt efter Michael möjligen?).

4 kommentarer:

 1. måste säga att jag har svårt för dessa patetiska människor,
  tror inte dom är särskilt lyckliga heller,
  (även om jag inte kommenterar så mycket nu för tiden, uppskattar jag din fina och kloka blogg)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De får väl upptäcka mer som vi alla gör. Tycker det är intressant med alla dessa olika sorters människor som finns. Tack för berömmet!

   Radera
 2. Otroligt skumt att dom inte kikar närmare på bostaden i den form av konkurs han genomgår.... Bara det att han fått ensam vårdnad och att Carola som mamma fått ett konstigt umgänge är med suspekt..... Jäkla idiot till karl är vad han är, han kan åka tbx till Norge och leka bättre än andra där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä man ska ha några aktiebolag som han har för att kunna dribbla med dem och bostaden ska inte ingå där. Naturligtvis. Men det är lite märkligt att han alltid råkar ut för folk som ska lura honom. Riktigt sliskiga skurkar. Enligt honom själv då. I dagsläget har han fyra bolag
   http://www.allabolag.se skriv i runar sögaard på sökningen gick inte så bra att länka. På Vinger konsulting är konkurs inledd. Next Level Consulting har han och frun gemensamt. NL Gobal Group verkar han ha med släkten. Dr Records är hans eget tydligen. Alban Uzoma Nwapa är inblandad. Detta är Dr Alban då: http://sv.wikipedia.org/wiki/Dr._Alban

   Radera