onsdag 15 januari 2014

Hur tar vi hand om våra minsta?

UPPDATERAT
Det är en ytterst sorglig historia som meddelas i dag om den lille pojke som fastnade i en grop inne på dagis område i ett buskage och inte kom upp på flera timmar. Hur kan sådant hända? Varför är inte en sådan miljö alldeles trygg utan gropar och andra farligheter? Vilket trauma.

Varför hörde ingen honom? Hur stor kan en gård vara? Denne stackars 1,5-åring som satt fast där måste ha varit fullkomligt skräckslagen. Det var lille Ali som satt fast i gropen, men som tack och lov hittades vid 15-tiden och nu är omhändertagen av sina föräldrar. Låt honom vara hemma från dagis i morgon! Här kan ni se bild på hålet där han satt fast. Bilden nedan på honom är från polisen.
16.1.2014
Tamam Sayed Hassan heter Alis mamma och familjen bor i Huskvarna. Hon är så glad att han inte blev kvar i hålet så länge att det blev mörkt. Då hade ingen hittat honom.
14:27
Ett gammalt ruttet träd sägs ha orsakat hålet, som var djupare än lille Ali var lång. Tur att han inte alldeles slukades och begravdes av det ruttnande trädet. Nu har de grävt upp hela kullen och sett till att det inte finns fler hål. Och det här området som just skröt med hur mycket natur det finns där. Med naturen inpå knuten, sägs det om detta dagis. Naturen är inte alltid så god mot människor. Den kan förvandlas till skräckfilm.

2 kommentarer:

 1. så typiskt....vi svenskar som kämpat för miljö frågor, djurens rättigheter och mänskliga rättigheter finns inte längre med på bild....sitter i fängelse. kvar ute
  finns en massa människor från otraditonella länder vars uppfattning om djur och natur och mänskliga rättigheter inte finns. vi fanns på andra sidan och hjälpte upp dem nu finns bara dessa med på bild....och har inte en aning om mediapropaganda maskinen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur menar du? Låter konstigt. Sitter du inne? Eller är du avundsjuk på Ali som finns på bild?

   Radera