fredag 3 maj 2013

Vad händer i Hallonbergen?

En explosion och tre döda, varav två barn. Uppenbarligen har denna explosion varit riktad åt sidorna, väggarna bågnar, men grannen ovanpå fattade inte ens att det var något farligt. Han hörde bara en dov duns.

Polisen vill inte ens säga om det är en man eller kvinna som är död. Men enligt uppgift är det en man och två små flickor. Vad ska vi tro? Har något slängt in en bomb på morgonen i lägenheten? Eller har det försiggått något märkligt där? I moderna lägenheter finns inte mycket som kan explodera av sig självt.

Jag minns den man som sprängde sig till döds när han var påkommen med att stjäla dyrbara böcker. Han blåste ut lägenheten med hjälp av gasspisen. Han hette Anders Burius.

Polisen har i fallet i Hallonbergen Skidbacken 40 inlett en förundersökning om mord. Och det rubriceras nu som ett familjedrama.

Så här ser det ut i ekbacken strax utanför vår tomt. Jag önskar att de båda flickorna som dog i sprängningen får uppleva ett liknande vackert landskap i den himmel där de befinner sig. Mannen i familjen hämnades på sin fru och deras dagisfröken. Han behöver också tas om hand i himmelen och inse vad man inte får göra. Vila i frid!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar