torsdag 2 maj 2013

Pappor kan vara jobbiga

Så där rakt av kan de vara det. Isabella Löwengrip tycker att hon har en psykopat till pappa, Eftersom hon är med barn och ska gifta sig så finns det inte utrymme för hat menar hon. Men att bjuda honom till bröllopet kommer inte på fråga.

Själv har jag också haft en jobbig biologisk pappa, som var snäll men ville ha det på sitt sätt. Dock fick jag en andrapappa, som var bättre. Tyvärr höll inte min mamma fast vid honom annars kanske hon hade levt än i dag istället för att ha varit död i mer än fyrtio år.

Det är inte lätt att välja män, men så småningom kanske det kan gå bättre. Jag hoppas det blir så för Isabella Löwengrip. Att hon har valt en bättre pappa till sitt barn (det som kommer i november) än vad hon själv har haft. Ett bloggkrig verkar ha utbrutit mellan henne och hennes pappa.

Är detta intressant? Nej inte annat än om det är något allmängiltigt som försiggår. Det verkar det inte vara utan allmänna beskyllningar mest. Jag begriper inte varför släktingar ger sig in i detta. Så nära släktingar dessutom.

Pappor är till för att ta hand om sina barn, men Isabellas pappa verkar mest ha tjänat pengar på henne. Och att bloggkriga kan vara ett sätt att tjäna ännu mer. Fast det verkar snaskigt. Han är inte så gammal själv 40 plus och fick henne ganska tidigt. Isabellas mamma och han har inte varit ett par på många år. Det är inte lätt att växa upp med en ensam mamma. Det blir enkelt slitningar som går i arv. 

Jag tycker inte att hennes pappa ska bli bjuden till bröllopet om hon inte vill. Själv gifte jag mig den 19 juni 1976. Det var samma dag som kungen och drottningen gjorde detsamma och vi satt hela sällskapet på Operakällaren och åt samtidigt som de kungliga vinkande från slottsbalkongen. Vi såg dem. Min pappa bekostade detta. Jag skilde mig efter några år ungefär som Isabellas mamma. Det blev aldrig några barn (jag ville inte) och min ex-man dog nu i februari. Så kan det gå i kort sammanfattning.

PS. Isabella blev beskylld för att inte gilla enskilda omklädningsrum. Hon hittade dock formuleringarna hos mig först. DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar