fredag 3 augusti 2012

Mer pengar till flyktingar

UPPDATERAT
Tänk dig själv ifall du kom till ett land och sökte asyl, fick dela lägenhet med en vilt främmande person och inte fick mer i fickpengar än ett par tior om dagen, så att du inte kunde ta en kopp kaffe ute på stan. Vilket snålt land!

Visserligen fick du boendet och maten gratis, kaffet också, men ändå. Tänk vad orättvist det vore i jämförelse med de, som hade fått tillåtelse att stanna. För de fick bidrag som var dubbelt så stort. Minst. Rena lyxlivet i jämförelse.

Vi kommer bara att få kring 38 000 nya asylsökande i år. Vi behöver fler än så! Vi svenskar kommer att dö ut utan inflyttning. Vi är absolut inte ett potent folk.

Det räcker inte att locka asylsökande enbart med fri bostad och fri mat. De behöver mera kontanter också!

Och dessutom kan alla bli mångmiljonärer på att ta hand om dem, när de får problem och blir kriminella. Se på Jan Emanuel, socialdemokrat och Robinsonvinnare, som blev det, mångmiljonär. Så duktigt gjort! Staten betalar.
14.10.2015
Och här omtalas att Jan Emanuel är ännu rikare. Är någon förvånad över detta? Det finns så många ungdomar som är ensamkommande att ta hand om.  Han har satsat på rätt industri helt enkelt. Den där krig och politik går ihop och utarmar det ena landet efter det andra. Staten, dvs vi, betalar. 


1 kommentar: