söndag 6 december 2009

Paul Anka skiljer sig från Anna

Ja, så var det dags. Paul Anka vill inte längre vara gift med en våldsam hustru, skriver Realtid. Hon har skadat honom tidigare genom att slänga en stor isbit i huvudet på honom och har nu påstått för polisen, att han hade hotat henne med pistol.

Paul Anka blev tvungen att visa polisen film från sina övervakningskameror, för att bevisa sin oskuld. Men nu har han alltså tröttnat på denna fru, som också har försökt sig på en karriär i Sverige. Hon var med i TV-serien Hollywoodfruar.

En urgammal historia om den rike och talangfulle mannen, som skaffar sig en yngre och vackrare hustru. Det skiljer 29 år mellan dem. Anna Anka, som är adoptivbarn från Polen och har vuxit upp i Skåne, lär inte gå lottlös från äktenskapet - även om de har äktenskapsförord.

Det har varit bråk i deras förhållande en längre tid och Paul Anka har bott på hotell. Han har själv rötter i Libanon och växte upp i Kanada. Han har haft en lång och framgångsrik musikkarriär och skrev bland annat Frank Sinatras låt My Way.

Paul Anka har fem döttrar sedan ett tidigare giftermål och tillsammans med Anna Anka har han en son, Ethan som är fyra år. De båda har varit gifta i ett år. Anna Anka var dessförinnan gift en månad med Louis Yeager.

Nu driver amerikanska tidningar med svenska fruar gifta med rika män och undrar om det finns fler våldsamma svenskor att se upp med, andra än Elin Nordegren och Anna Anka.

2 kommentarer:

 1. Ann Helena
  Du la märke till att nu driver amerikanska tidningar med svenska fruar gifta med rika män och undrar om det finns fler våldsamma svenskor att se upp med, andra än Elin Nordegren och Anna Anka...

  Jag undrar om klackens kör kommer att vara lika högljudig och använda sig av samma verser i Ankas som i Tigers fall...Det är fråga om hövdingar... landshövding eller enbart en vanlig hövding...
  Självklart att det är väldigt svårt att jämföra en tiger med en anka...

  Nu har vi fått ta del på varför Thomas Bodström tänker flytta till USA nästa år... ;)

  SvaraRadera
 2. Det vore ju verkligen sorgligt om våld i nära relationer just uppmärksammas av att två svenska kvinnor slår sina män. Det skulle nog kunna rubba den helgongloria som vi alla som svenskar ibland alla tror oss gå omkring med.

  Om det nu har något gott med sig framgent vore om fler nu förstår att när det gäller våld i nära relationer är det lika vanligt att kvinnor använder våld som att män använder våld och att båda är lika förkastliga. (Källa; Gill/Remahl, Murray Strauss etc) Vi kanske till slut också får en lag om mansfrid nu när vi har en lag om kvinnofrid. Dessutom att mansjourer får lika mycket anslag som kvinnorjourer. Vi kanske till och med får mer resurser för att vänja av människor med våldstendenser och att dessa resurser ges lika till både män och kvinnor. Idag satsar vi betydligt mer resurser för att hjälpa våldsamma män än de som satser för att hjälpa kvinnor som är våldsamma, så vitt jag förstår. Här har de politiska kvinnoförbunden ett område för ökad jämställdhet. På samma sätt som de politiska mansförbunden (??!) bör arbeta för en lag om mansfrid.

  Varför har vi ingen lag om mansfrid i Sverige?

  SvaraRadera