tisdag 29 december 2009

Marina Engan har så svårt för falskhet

Det påstod hon på en blogg i förmiddags såg jag. Men själv tycker hon att det är helt okej att ljuga om andras barn och deras pappor.

Och att driva en namninsamling, som ska lämnas över till justitieminister Beatrice Ask, för att ännu en gång ingripa i en liten flickas liv. Denna namninsamling bygger på lögner!

Denna lilla flicka har inte råkat ut för det som står där. Här kan ni läsa sanningen i denna historia.

Det finns också en nystartad namninsamling för denna flicka här.

Marina Engan är också omskriven här och här de senaste dagarna. Läs och begrunda. Och läs också här om hur en klok pappa skriver att denna lilla flicka används i ett krig.

Låt oss förfäras tillsammans över hur detta kan ske. Och att så många människor är så godhjärtade och lättlurade.

Marina Engan och hennes kompisar försöker skaffa sig själva inflytande och makt.

De bryr sig inte ett enda dugg om ifall de utnyttjar en liten flicka, som verkligen har haft nog med bekymmer redan i sitt unga liv. Ändamålet helgar medlen är deras stridsrop.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker dom har svårt för rakhet och rättvisa, agerar som en flock, får de som ifrågasätter att bli potentiella förövare, slår in kilar i andra tvister som andra föräldrar talar om på andra håll.

  Det liknar samma metoder som BBF, Fåglar Fenix mfl. höll på med i början av 90-talet, man använde in unika datakompetens eller gammel media för att hänga ut, knäcka en som kanske genom hårt arbete gjort i huvudsak bra gärningar.

  Jag tror nog det varit bättre om E Hermon fått driva sin rörelse i stället för den Circus LIza blev indragen i.

  Ingen talar sanning längre. Det skall löna sig att påstå eller dra en liten lögn.

  Tråkigt att man inte kan be om ursäkt eller tala om hur det gick till. Vem som gjorde vad och för vems skull. Reda ut.

  Leroy

  SvaraRadera
 2. Ann Helena!

  Marina Engan och hennes gelikar har nog svårast med ett transparent redovisande av fakta. Hon vill helst kunna gömma sig bakom påhittade namn och förfalskade fakta, som i fallet med namninsamlingen för "Matilda". Istället för att lägga upp fakta på bordet väljer hon att dramatisera en förljugen historia för att skapa så mycket uppmärksamhet och förtvivlan som möjligt. Det värsta som kan ske är att andra börjar lägga ut riktiga fakta till allmänt beskådande. Transparens är den värsta fienden för denna dam!

  SvaraRadera
 3. Jo hon borde ägna sig åt teater eller litteratur... det skulle vara bättre för mänskligheten. Jag hoppas hon får hjälp att klara sig helskinnad ut ur detta, som hon har skapat.

  SvaraRadera