måndag 21 december 2009

Det finns ingen död

Ja plogen kom till slut vid halvåtta på kvällen. Så dumt för då hade sonen redan kört fast med bilen, när han försökte ta sig ut.

Ingen kommer ut eller in i dag heller. Skinkan är i fara. Nä, vi fixar väl julen och maten på något sätt. Bilar går att flytta.

Minus 7,5 i dag, men det känns inte i huset, för vi har skottat upp snö mot väggarna. Och allt är så vackert där ute, precis som i Narnia, när de hittar lyktan i skogen.

Vår lykta lyser lika vackert på vår gård.

Och det är så självklart det som Deepak Chopra alltid talar om, det som alla människor som har kommit dit talar om: Det finns ingen död.

3 kommentarer:

 1. Hej

  Kan du inte ta ett kort och lägga ut? Inte för att det är roligt för dig att sitta insnöad utan för att vi ska få se hur ni har det!

  Vi har inte mycket snö vare sig på Tjörn eller i Göteborg men å andra sidan är det ganska skönt just nu när man ska ut och åka. Däremot hoppas jag att vi får snö nu i dagarna så vi får en vit jul.
  Kram
  Ramona

  SvaraRadera
 2. Kära Ann. Du och Din familj klarar er alltid. Jag sitter här i Kalmar och väntar på julkorten som jag beställt för länge sedan av
  böckernas klubb. Skandal Så i brist på dem sänder jag en julhälsning som kommentar.
  En God och Fridfull Jul önskar alltså Leo och jag.

  SvaraRadera
 3. Ramona: Ja ett kort vore fint... men jag klarar inte kameran och inte att lägga in det i datorn heller... får väl be sönerna om hjälp. Ha det gott i dag när du signerar böcker.

  Gitta: Själv har jag julkort men inga frimärken, har bett sambon köpa (han jobbar i dag). Vi kom ju ingenstans i går... du ska få ett julkort så småningom precis som alla andra... har varit ute och skottat runt sonens bil... kanske får vi loss den.

  SvaraRadera