fredag 14 mars 2014

Sverige är fattigt

Den tesen driver Stefan Löfven partiledare för socialdemokraterna och hans vapendragare LO-chefen Karl-Petter Thorwaldsson. Det beror naturligtvis på alla privatiseringar och den borgerliga regeringen. Nä, det gör det inte. För hela den här utvecklingen startades på 90-talet av den dåvarande socialdemokratiska regeringen, som absolut skulle stjäla miljarder av pensionärerna och göda bankerna. 

Det var inte möjligt att låta dessa gå i konkurs utan där måste pengarna in. Det var nödvändigt att ta ifrån alla människor det som hade byggts upp under årtionden. Täppa igen hålen efter misstagen som hade gjorts i det tidiga 90-talet. Slimma välfärdssystemen och slänga ut de sjuka ur försäkringssystemet och in med dem i a-kassesystemet istället. Jo det hände sig då år 2003. Inte undra på att Göran Persson förlorade makten år 2006. Det sista den regeringen hann med var att förtidspensionera så många de hann. För att bli av med kostnader.

Det har inte gått att vända den skutan för den borgerliga regeringen, som har varit svag, och försökt att mota Olle i grind under de här snart åtta åren och fortsatt med socialdemokratisk politik i stor utsträckning. Importen av människor av människor är större än någonsin för att de skulle sköta de jobb, som inte ansågs kunna utföras av vanliga svenskar. Men det tog en ände med förskräckelse för det kostade mer än det smakade. Följden blev indragen pension för många människor, men fortsatt hög skatt. Plus naturligtvis arbetslöshet.

Självklart blir människor fattigare av detta. Stefan Löfven och socialdemokraterna kan komma med vilka åtgärder som helst. Vad de än gör kommer de att vinna valet. Om det inte händer något otänkbart. Och det är rätt så. Annars kommer det i förlängningen nog att bli inbördeskrig i Sverige. Slussarna är helt och totalt öppna mot vänster, inga gränser finns längre och importen av människor kommer att fortsätta. Den makabra föreställningen är att vi står inför samma situation som på 30-talet. No pasaran! Det är naturligtvis helt åt skogen, men skräcken för att Hitler ska resa sig ur sin grav är större än att Stalin ska göra det.

Särskilt ungdomarna tror att vi kommer få ett helt annat land med början i höst. Då vi äntligen ska återgå till den gamla ordningen. Men vi som har levt lite längre inser att det blir samma soppa som förut. Det som sker på riktigt ligger bakom kulisserna. Det är inte längre riksdagen och regeringen som har makten över folket. Inte heller bestämmer folket i val vad som ska ske. Det finns strömningar inom befolkningen, som ingen överhet längre kan rå på. Och dessa bestämmer vår framtid mycket mer än valet i höst. Folket sköter sig självt bara det får vara i fred för överheten.

4 kommentarer:

 1. Sanningens ord ! Och denna "arbetskraftsinvandring" som politikerna hade som mantra tidigare...jag har alltid undrat VILKA jobb ?? Det vilar nog fortfarande ett rykte om Sverige runt om i världen som lockar hit folk...dagens tiggare från Rumänien kom ju hit för att de hört att i Sverige finns det jobb och pengar...vilket var helt falskt...och nu sitter de och tigger och tittar storögt på överflödet i ett välorganiserat land. Sen undrar jag varför det är övervägande med invandrarbakgrund som jobbar i äldreomsorgen, restauranger, städar....i storstäderna ?? Jag hör hela tiden svenska ungdomar som bara får nobben då de söker jobb. Och de är INTE lata för att jobba utan vill verkligen...Många svenska föräldrar inser att trångboddheten och storfamiljerna är tillbaka då ungdomarna blir kvar i föräldrahemmet. Jobben räcker inte till alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att du bara vågar skriva ovan, man kan ju tro att en ökande mängd flyktinkmottagning och " barn " mottagning skulle påverka arbetssituationen för Svensk ungdom. Du kommer att få tillmälet "rasist ".

   Radera
 2. "För hela den här utvecklingen startades på 90-talet av den dåvarande socialdemokratiska regeringen, som absolut skulle stjäla miljarder av pensionärerna och göda bankerna. "

  Det hade ju varit enkelt att stoppa denna plundring av pensionssystemet om moderaterna, folkpartiet, center och kristdemokraterna hade röstat annorlunda i riksdagen, men man tyckte att de var ett bra förslag och röstade för tillsammans med (s).

  Endast miljöpartiet och vänsterpartiet röstade emot denna plundring. Så där någonstans kommer min röst att hamna.

  SvaraRadera