tisdag 30 juli 2013

Percy Nilsson till attack!

UPPDATERAT
Det hände sig vid kvällningen i går vid halvåttatiden att Percy Nilsson, Malmö Redhawks starke man, gick till attack mot en mycket ofredande glassbil. Han tog helt enkelt borrmaskinen och gick ut och punkterade ena framdäcket.

Alizia Holm, som körde bilen, tittade chockad på. När hon frågade vad han höll på med så svarade han att han flera gånger hade sagt åt dem att sluta med plinget. Alizia som är 19 år började gråta och ringde sin bror, som också jobbar åt Hemglass och frågade vad hon skulle göra. Anmäl till polisen sade han, vilket hon gjorde och stannade kvar på brottsplatsen tills hon hade fått nytt däck och polisen hade varit där.

Hon kände inte igen mannen som gjorde detta, men fick veta av grannar att det var Percy Nilsson och hon som själv sitter i styrelsen för supporterklubben till hockeylaget. Hon har beundrat denne byggmästare och skåning, som har tjänat storkovan i sitt liv. Han är hedersordförande i Malmö Redhawks sedan han avgått som ordförande efter en fängelsedom på ett år efter felaktiga löneutbetalningar i klubben.

Percy Nilsson, 70 förnekar bestämt det som hände i går kväll i dag. Han har inte gjort något inte. Hon körde säkert på något på gatan. Han har inte attackerat hennes glassbil och förresten så var det hennes eget fel. Hon kunde ju ha låtit bli att tuta.

Det är inte något lätt jobb att köra glassbil. Min lillasyster gjorde det. Hon hann bli rånad två gånger innan hon slutade på företaget. Men att en kändis skulle överfalla en hemglassbil kanske inte fanns på kartan. Ärendet rubriceras som skadegörelse av polisen. 
14:06
Experten på däck menar att hålet i det kan inte vara en självskada. Det syns att det har gjorts med borr av något slag, som har snurrat runt och rakt igenom däcket. Hålet sitter dessutom på sidan av däcket. Så ser det inte ut om chauffören har kört på något på vägbanan.
16.10.2013
Percy Nilsson har nu varit hos polisen och erkänt att det var han som borrade hål i däcket. Men han fortsätter kriget mot Hemglass. Han har polisanmält föraren Alizia Holm för detta oljud som glassbilen för i området.
11.11.2013
Percy Nilsson åtals och krävs på skadestånd. Nästan 9 000 kronor plus ränta vill Hemglass ha. Percy Nilsson erkänner gärningen.
24.1.2014
Percy Nilsson får betala 100 000 kronor i böter. Ren hämnd var attacken, enligt åklagaren, och det borde ha blivit fängelsestraff om det inte var så att Percy Nilsson har ordnade förhållanden, enligt åklagaren.

20 kommentarer:

 1. De verkar ha sina egenheter med bilar i olika kvarter där i Malmö. I Rosengård måste räddningstjänsten ha polisescort, på gräddhyllan är det glassbilen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Percy befann sig i Höllviken dvs Vellinge kommun!

   Radera
 2. Jag håller med om att det är hemskt enerverande och alltför mycket plingande. Bor man i ett villaområde hörs ju bilen även när den kör på andra gator än min egen.
  Det måste bli ett stopp. Dom kunde ju lägga upp ett SMS-system och meddela att nu är vi på väg

  Börje Andersson

  SvaraRadera
 3. Tack Percy du är inte ensam om att ha tröttnat på glassbilens oändliga tutande. Hörs från eftermiddag till sena kvällen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur fan kan du tycka det han gjort är ok?

   Radera
 4. Vissa tror att de får göra precis som de vill - Percy verkar ha ett fullskitet ego. Jag tycker verkligen synd om den unga flickan som får möta på ett sådant 70-årigt geriatriskt praktarsel som Percy Nilsson. Självklart blev hon chockad och brast i tårar. Man kan väl tycka att en person lärt sig något vid 70-års ålder, men tyvärr, vissa är och förblir måndagsexemplar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. En jädra skitstövel. Víll man sluta få glassbilen att tuta finns det lagliga vägar att gå än att skrämma upp en 19 årig liten tjej. Vidrig gubbe!

   Radera
 5. Vad hände med att alla är oskyldiga till man är dömd och att det finns alltid två sidor av ett mynt? Att sedan Percy skulle vara ett "praktarsle" kan vi lämna därhän för bara för att en människa inte är som alla andra så behöver man inte vara ett "praktarsle".

  Det beklämmande här är att Percy inte är ledare för Malmö Redhawks utan koppling görs bara för att journalistkåren har för alltid utsett Malmö Redhawks till lovligt byte att kasta skit på.

  SvaraRadera
 6. Hon kände inte igen gärningsmannen, och ändå förutsätts att Percy är skyldig. Vad fan håller ni på med?

  SvaraRadera
 7. Hallåååå, hon kände inte igen gärningsmannen men det var andra som gjorde det!!!!

  SvaraRadera
 8. Att ge sig på glassbilen med en borrmaskin är väl att sjunka så långt ner man kan komma. Hur tänker han i en förlängning?? Ska han springa ut och borra hål i däcken så fort glassbilen dyker upp?? Stackars gamling som inte har mer vättigt att göra.

  SvaraRadera
 9. Dessutom är chauffören av glassbilen suppleant i styrelsen för supporterklubben i Malmö Redhawks - vem är Percy Nilsson? ;)

  SvaraRadera
 10. Så jävla fegt att inte kunna stå för vad man gjort typiskt en pamp!!

  SvaraRadera
 11. På tiden att nån tar itu med ljudterrorn som glassbilen ägnar sig åt. Håll truten bara.

  SvaraRadera
 12. Men allvarligt hur ofta åker glassbilen hos er ?? På sommartid åker den1 gång i veckan här och på vintertid varannan vecka ... Vad finns det att bråka om . Ni kan få låna mina grannar att störa er på istället dom låter bra mycket mer än glassbilen . Stackars tjej å råka ut för surgubbar .

  SvaraRadera
 13. Imponerande att sitta i styrelsen för supporterklubben och INTE känna igen Percy Nilsson.

  SvaraRadera
 14. Percy-en riktig skitstövel

  SvaraRadera
 15. Hur är det "imponerande" - gamlingen är väl inte där helt enkelt. Så, då var det löst. LOGISKT TÄNKANDE. Ni som har jobb känner säkert igen alla bolagsägare också, till både namn och ansikte. Nötter. 19år,70år... 19år, 70år.... repetera.

  SvaraRadera
 16. Jag har all förståelse för subversiva aktioner som bidrar till att sänka ljudnivån i vårt ljud-försmutsade samhälle! T.ex. scramblers som stör eller omöjliggör mobiltelefoni på bussar eller tåg är i mina ögon (öron) välkommen high-tech! Det första jag gör när jag köper är att stänga av alla former av ljud som är onödiga. Det bästa exempel för det är antagligen tangentbords ljud på smart-phones eller surfplattor.

  Varför måste det ständigt pipa och tuta jämt och ständigt?

  Att sluta ögonen är ganska enkelt - men att stänga öronen är klart svårt.

  Jag ser ingen som helst berättigande för att just glassbilar ska få föra oväsen. De får väl som alla andra göra sig uppmärksammade med ljudlös reklam. Press, web, flyers etc.

  SvaraRadera