lördag 13 juli 2013

Eva-Marree Smith Kullander

UPPDATERAT
Hon knivskars så svårt av fadern till hennes barn att hon avled på Cederängens behandlingshem/utredningshem i Västerås när hon skulle träffa sin son. Borde det inte fungera bättre? Jo naturligtvis. Barnen är omhändertagna.

Här är facebooksidor som handlar om henne. Den 19 juli är det en minnesstund för henne. Här är minnessidan över henne. Hon såg ut som en ängel och nu är hon verkligen en sådan. Hon blev 27 år.

Hon har det här på sin facebooksida:

“Don’t believe what your eyes are telling you. All they show is limitation. Look with your understanding. Find out what you already know and you will see the way to fly.” 
― Richard BachJonathan Livingston Seagull

Tyvärr så måste man ibland tro på det som ens ögon visar. Jag läste boken när den kom på 70-talet och då var jag 25 år och hade ett litet barn. Min framtid fanns där men jag visste att först måste jag stå på egna ben och se till att grunden höll.
14.7.2013
Joel Kirungi Kabagambe född den 15 januari 1982 häktades i dag misstänkt för mord och mordförsök. Han erkänner enbart misshandel. Lever uppenbarligen i förnekande till vad han har gjort. Han är häktad på sannolika skäl. Det är den högre misstankegraden.
9.11.2013
Mördaren dömdes till 18 års fängelse.

1 kommentar:

  1. Socialtjänsten i Västerås fel. Hon hade lämnat sin misshandlande man men eftersom hon sålde sex tyckte den fördomfulla domstolen att hon inte passade som mamma till barnen. Så hon var tvungen att träffa den farlige mannen, fadern till barnen, för att få träffa barnen. Och då passade han på att mörda henne. Stackars kvinna, stackars barn och stackars mamma till kvinnan. Så mycket lidande tack vare fördomar från makthavare.

    SvaraRadera