söndag 21 juli 2013

Gangsterlandet Sverige

UPPDATERAT
Skjutandet i det här landet har gått för långt. Här som det inte ens är något intressant för var och en att ha skjutvapen, men ändå skjuts en kvinna ihjäl på offentlig plats i Umeå. Vad är det som pågår? Männen som misstänks för mordet bor i Haga. Ett område som blev riksbekant för Hagamannen som gjorde sig skyldig till serievåldtäkter.

En av de nu misstänkta männen är tidigare dömd för narkotikabrott och vapenbrott och har även åtalats för misshandel. Den andre mannen är dömd för narkotikabrott. Han var vän med kvinnan och de var på samma fest.

Vi exporterar också bovarna till Spanien. Där Angela del Carmen Perez Alejandro knivskars till döds av en man från södra Sverige med ett långt kriminellt register.

Och så är vi undfallande inför den utifrån kommande brottsligheten, som inte tycker det är fel att slå ned gamla människor och misshandla dem. Eller att lura och bedra. Europas enhet gör att brottslingarna kan röra sig fritt, att vapnen är legio och att det onda kan få ett nytt och fult ansikte. Och den svenska polisen ligger ljusår efter. Det behövs en 3-årig utbildning och forskning!

Vi har gått in för att ha en mycket social och vänlig polis i det här landet, men motsatsen finns också. Här skrev jag tidigare om en sådan svensk kvinnlig polis.
18:38
Kvinnan som mördades var inte från Göteborg. Hon var bosatt där som GP skriver, men hon var från Umeå och är fortfarande skriven hos sin mamma, där hennes storasyster också bor. I morgon måndag ska den mördade kvinnan genomgå en rättsmedicinsk obduktion.
31.7.2013
Den fjärde mannen är anhållen i samband med fallet. Tre har tidigare släppts.
3.8.2013
Denne man i 20-årsåldern  häktades i dag på sannolika skäl, den högre misstankegraden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar