söndag 28 juli 2013

Sensation det finns vatten vid Nordpolen!

Det är en alldeles ny upptäckt som forskarna har gjort att det är massor med vatten där. Precis som om vi inte visste det förut. Det finns inte något land vid Nordpolen utan bara hav, vilket består av vatten.

Nu har årets kampanj för att få oss att tro på skräckhistorier om jordens uppvärmning dragit igång. Metangasen från havsbottnen kommer att flöda fritt när permafrosten försvinner. Ingen forskare eller journalist bryr sig ens om att vatten fryser uppifrån och ned. Inte tvärtom. Således finns det ingen permafrost under isen.

Propagandan gör allt för att övertyga oss om att vi måste betala nu om och om igen för att vi är så hemska vi människor. Koldioxidutsläppen måste ned! Det enklaste vore ifall det inte fanns så många människor här på jorden som andades, men det vågar inte någon påpeka. Allt handlar istället om ekonomi och att vi måste betala. Och vem tjänar pengar på utsläppsrätter om inte stora och rika företag?

Nyligen frystes fler utsläppsrätter, men bara under förutsättning att det inte drabbar EU. Så att företag flyttar från Europa.

Nu är det ljust dygnet runt över den ena polarisen, medan det är mörkt vid Antarktis. Och naturligtvis så mäts det nu vid Arktis så att det om igen ska bevisas att vi värmer upp jorden med katastrofala resultat som följd. Här kan man se att variationerna är legio också kring polarisen och att det är först nu i juli som det har blivit en aning varmare där uppe i år. Om ni minns så var det en förfärlig isvinter. Men lobbyisterna tar alltid chansen.

Al Gore förutspådde att hela polarisen skulle vara försvunnen redan sommaren 2014 när han fick Nobels fredspris. Vi lär få se om han hade rätt.
8.8.2013
Och nu har till och med DN kommit på att isen smälter långsamt i år. Kan ha berott på vädret kanske?

1 kommentar:

  1. En annan sak jag tänkt på är de klimatalarmister som klagar på fisande kor. Har de tänkt på att vi människor måste äta mycket mer baljväxter om vi ska äta mindre kött och av baljväxter fiser vi

    SvaraRadera