måndag 22 juli 2013

Å nej inte kungligt i dag

UPPDATERAT
Hertiginnan av Cambridge Kate Middleton är förd till sjukhus med värkar och rimligt sett kommer den kungliga engelska bebisen att födas i dag.

Det är en besvärlig dag för ett barn. Den 22 juli 2013. Alla som föds den 22:a har tagit på sig en svår uppgift, att balansera och upprätthålla världen. Detta barn får karmatal åtta, vilket betyder att det blir svårt med balansen.

Å andra sidan vem annan än en kunglig person skulle kunna åstadkomma det som behövs i denna värld? Med de förutsättningar som finns runt den? Bebisen kommer att få en stark personlighet och behöver balansera sina känslor med det praktiska som också finns i dess natur.

Den här bebisen har fått en dubbel dos av allt: talanger, känslor och tankar. Det gäller för detta barn att harmoniskt utveckla allt. Föräldrarna kan hjälpa detta barn genom att ge det namn som har bokstäverna H, Q eller Z i sig. Vi får se hur det går. Allt enligt numerologi förstås.

Nog låter det som om barnet kommer att bli likt sin farmor prinsessan Diana. Hon hade också problem med balansen kring känslor och hur hon skulle förhålla sig till världen.
21:32
En son är född klockan 16:24 i dag (17:24 svensk tid). De höll inne med nyheten några timmar. Kan man förstå. Ja då får den där sonen det som står här ovan.
23.7.2013
Ge pojken namnet Henry det skulle hjälpa honom. Och till slut fick publiken se honom med föräldrarna. Han kan heta Philip eller Charles också eller kanske Quintus eller Zacharias.

5 kommentarer:

 1. JO , Vi är många som väntat på babyn ! Här i Sverige också. Vi är många royalister över vår värld. Men astrologi är bara ett konstigt underligt påhitt. Verkligheten ska vi tro på och leva lugnt i ! Skickar my congratulations to England !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Astrologi? Ja det finns många underliga påhitt i vår Herres hage. Så sant.

   Radera
 2. Prinsessan Diana hade en egen astrolog och här är hennes utsagor för året 2012-2013 för prinsparet:

  http://www.people.com/people/package/article/0,,20395222_20590763,00.html

  SvaraRadera
 3. Ibland undrar man vad är vad och vad eller vem som styr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klok kommentar. Vi människor består av olika delar, men alltid så har det "mörka" fått förpassas till något ställe där "ljuset" inte fanns. Män förknippas ofta med ljuset och kvinnor med mörkret. Och verkligheten vad är det? Är den inte olika för alla människor? Beroende på vår egen utsiktspunkt. Demokrati handlar väl om att så många som möjligt ska komma till tals så att vi kan ringa in den imaginära verkligheten. Men tyvärr går det åt motsatt håll nu igen. Att färre får yttra sig.

   Radera