fredag 5 juli 2013

Edward Snowden plus Anna Chapman sant

UPPDATERAT
Det sägs att ex-spionen Anna Chapman har friat till Edward Snowden och att han kan tänka sig att gifta sig med henne. Det vore väl en elegant lösning på hans dilemma. Med en rysk fru är det fritt fram för medborgarskap i Ryssland.

Då skulle han slippa bli bofast på internationella området på flygplatsen i Moskva. Romantiska lösningar tilltalar alltid. Anna Chapman var spion i USA och blev utbytt mot fångar i Ryssland år 2010 och är numera ankare på en rysk TV-kanal.  Här har jag tidigare skrivit om Snowden.
6.7.2013
Snowden söker asyl i ytterligare sex länder och Venezuela har sagt sig vara beredd att ge honom asyl. Även Nicaragua kan tänka sig att göra det. Vilka sex länder som Snowden sökt asyl i denna gång vill inte Wikileaks berätta.
9.7.2013
Snowden tycker att  Venezuela blir bra. Nu ska han bara ta sig dit också.

10 kommentarer:

 1. Kirit Radia ‏@KiritRadia_ABC
  Attention @interfax_news!! RT @ggreenwald: One last time: this account is fake: @ejosephsnowden

  Miriam Elder ‏@MiriamElder
  Bahahaha, LifeNews, citing fake Snowden Twitter account as real, says he's agreed to marry Anna Chapman http://lifenews.ru/news/115944  SvaraRadera
  Svar
  1. http://election.democraticunderground.com/10023173277

   Radera
 2. Undermining journalism

  http://www.youtube.com/watch?v=z0BmHeKGD30

  SvaraRadera
  Svar
  1. En nyhet som går jorden runt dag efter dag är en nyhet. Detta visar hur mycket hela världen längtar efter att det ska hända något positivt med Snowden och hans nya flamma Anna!

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17081743.ab
   http://www.metro.se/nyheter/rysk-exspion-har-friat-till-snowden/EVHmge!CJcd0bpgrfQ6Y/
   http://swedish.ruvr.ru/2013_07_05/Snowden-ar-redo-att-gifta-sig-med-rysk-spion-Anna-Chapman/

   Radera
 3. Det hade varit en bra story om den var sann och manga nser inte dete är så noga bara det är en säljande story så därför publiceras den även med vetskap om att det inte är så och trots att det inte är denna typ av nyhet som hjälper Snowden utan tvärsom.

  De lurar journalister att hjälpa till med Amerikansk underrättelsetjänst:s smutskastning.


  12 June
  One last time: this account is fake: @ejosephsnowden

  http://muckrack.com/ggreenwald/statuses/344628502596829184

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det är helt fel. Det är en gullig historia i sagostil där en ex-spion är inblandad. Det är inte det minsta en smutskastning. Tvärtom. Alla håller ju på Snowden och Anna!

   Radera
 4. Stig Bergling vill också gifta sig med Anna Chapman. Är detta inte arrangerbart önskar den gamla landsförrädaren arrangemang där han kan äkta Anna Chapmans mor eller möjligen mormor. Källa Sydholt på det. Han snackar när han får några järn i sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oklart om Anna Chapman hänger med till Venezuela. Det är en öppning för Stig Bergling.

   Radera
 5. gullig historia..kanske OM den var SANN (vilket den inte är).

  Man lyckas flytta fokus uppmärksamhet från kärnfrågan - de avslöjanden han offrar sitt liv för.

  Snowden sätts just nu åt av hela EU plus UN + USA och ingen ger honom visum och nån skapar en karaktär i hans namn? DET är ingen story.

  Men däremot att fd spionen Anna lägligt twittrar till fakeSnowden för att få uppmärksamhet =fler modejobb. Att de skulle gifta sig och många läsare tror på storyn.
  Några som därefter följer uttalanden från @ejosephsnowden får se se en karaktär som är kinky och smått halvgalen.

  När de väl lyckats väva ihop fake E.S med riktiga E.S för att det är gulligt och bra historia kommer många läsare sen att tro att E.S är just sådan.

  https://twitter.com/MiriamElder

  :
  Interfax had it too “@Alexey__Kovalev @MiriamElder At least Kommersant had the decency to remove that piece of "news" from their website.”


  Snowdens troliga öde i Ryssland (om han överlever kommande veckor):

  http://t.co/Frqj1S2oQ7


  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så otroligt allvarligt så detta går absolut inte att skämta om. Naturligtvis inte! Särskilt som det finns en annan Anna som är knuten till Assange! Och dom ska aldrig i livet gifta sig. Nä det går verkligen inte för sig. Tvärtom! Herregud vad vore livet utan humor och folk bryr sig inte på det sätt som du tror. Kvinnohatare där! Måla inte upp en story som absolut inte finns. Och Snowden löper inte några risker. Tvärtom så skyddas han av sådana här historier. Och att gå tillbaka till kalla kriget och 60-talet med Oswald är totalt urspårat. Vi lever i ett nytt årtusende bäst att säga det ifall du inte har märkt det. Ha en trevlig fredagkväll trots allt!

   Radera