måndag 31 januari 2011

Peter Weiderud tror på islam

Det är lite märkligt eftersom han är kristen, men om islamister och Muslimska Brödraskapet får ta över i Egypten så menar han att allt blir frid och fröjd.

Visst är det underligt att Anna Ardin jobbar åt detta svenska brödraskap, Broderskapsrörelsen, där Peter Weiderud är ordförande. Hon som uppenbarligen är en frigående kvinna, som gladeligen tog sig an Julian Assange förra sommaren och blev hans älskarinna, men som sedan inte gillade läget.

Så fort jag hörde Muslimska Brödraskapet så insåg jag vartåt det lutade i Egypten. Det är som i Iran. Shahen gick i landsflykt och muslimer tog över. Och det är aldrig "folket" det handlar om.

Inte finns det något folk ute på gatorna. Det finns unga män. För det är dessa som kan se att de får bestämma mer ifall regimen faller.

Som det är nu är det Muslimska Brödraskapet förbjudet i Egypten, men själva tror de att de skulle få kring 80 procent av folkets röster om det blir val.

Muslimska brödraskapet vill ha sharialagar och en teokratisk stat. Det är Muhammeds uppenbarelser som ska styra också i dag. Rörelsen har bedrivit ett stort socialt arbete och startat skolor, sjukhus och annan hjälpverksamhet. Det gör att folket kan stödja dem.

Homosexuella skulle bli förbjudna precis som alkohol och vin i Egypten om det Muslimska Brödraskapet får makten.

15 kommentarer:

 1. Ett till Iran och dessutom granne med Israel.....kommer Nostradamus profetia gå i uppfyllelse i vår lvstid?

  SvaraRadera
 2. Anonym: Vilken profetia då menar du?

  SvaraRadera
 3. Men våra svenska politiker säger ju att islam är en religion för fred och demokrati och 99% av alla muslimer är snälla o goa? Eller kan det vara så att Åkesson sagt att de är dumma och de därmed per automatik måste betraktas som snälla?
  //Pops

  SvaraRadera
 4. Pops: Det är precis som Jon Voss (homosexuell) uttryckte att man kan inte behandla vissa grupper som barn. Alla vuxna har ett ansvar för vad de gör och ska behandlas som likställda, jämbördiga medborgare, men Broderskapsrörelsen ser ned på muslimer. Och klappar dem på huvudet och ursäktar om de vill ha sharialagar.

  Tryck på de blå bokstäverna där uppe "Peter Weiderud är ordförande".

  SvaraRadera
 5. Det är ju bra att socialdemokratin är öppna med sina åsikter om islam i alla fall!

  Hoppas gemene man inser att SAP numer står för en islamisering av Sverige och röstar därefter 2014!
  Jag tror dessvärre det är kört för Sverige, Svenne Banan har tappat all lust till att bevara ett svenskt Sverige i frihet.
  70 år under socialistisk enpartistat tog knäcken på svensken.

  SvaraRadera
 6. Erik: Jag är inte lika pessimistisk som du. Folket i Sverige kommer väl inte att låta sig islamiseras nu när de äntligen har blivit av med oket kyrka-stat i Sverige? Nä det tror jag inte. Men Broderskapsrörelsen borde verkligen vara en nagel i ögat även på den socialdemokratiska kvinnorörelsen.

  SvaraRadera
 7. Egypten går nog dessvärre mot islamisering, och därmed går vi alla med stormsteg mot det "civilisationernas krig" det länge talats om. Det är ett krig som vår sida MÅSTE vinna, om inte våra barn och barnbarn ska gå in i framtiden, som de fördömda går in i Helvetets eviga brännugn (enligt de troendes "kärleksfulla" Guds önskan)

  Ulf Claesson

  SvaraRadera
 8. Alla som nu jublar att Mubarack faller kommer snart att inse att nåt mycket värre kommer, särskilt för kvinnor,kristna och andra oliktänkare

  SvaraRadera
 9. Ulf Claesson: Nä det där tror jag inte heller på... mänskligheten kommer att kollektivt sett övervinna den idiotiska tid vi har varit inne i, då det gällde att kriga och göra av med alla som var emot ens egna tankar.

  Det värsta århundradet någonsin vad gäller detta har vi alldeles nyss genomlidit. Detta handlar inte om intelligens, för det finns mördare i alla kulturer, som har varit hur smarta som helst, utan det handlar om att bli hela människor. Som inte längre lider av den snedbalans i känsloliv och mentalt sett, som exempelvis diktatorer visar upp.

  De flesta människor vet exakt hur de ska leva utan att önska livet ur grannen. Vi är inte en mordisk art (fast om man glor på TV kan man förledas att tro det) utan vi är en art, som tillåter oss själva och andra att leva.

  Men vi behöver gå över till en ny syn på oss själva och världen, där varken modernismen (utan något tro på någonting) eller traditionell religion styr. Vi har behov av att stå på ett fundament, som inte bara omfattar logik och förnuft, utan också innehåller ideal. Vi har kommit till det århundrade när var och en av oss måste skaffa oss detta. Det går inte längre att se upp till idoler. Varken politiska eller religiösa.

  SvaraRadera
 10. Svante1: Och män... sharialagar är ingen sinekur.

  SvaraRadera
 11. Det som sker i Egypten riskerar att bli en kopia av det som hände i Iran. Samma intellektuella elit som jublade när Shahen lämnade landet sitter nu som flyktingar i bl.a. Sverige och förbannar teokratidiktaturen i sitt forna hemland.
  Om 5 år sitter många av dagens bloggare och twittrare i Egypten som flyktingar i väst och förbannar den teokratiska diktaturen som tog över landet.
  Det värsta är vänsterns jubel över det som sker. Allt som går emot USA är per vänsterdefinition bra, även om det rikerar att bli ett byte av en dålig regim mot en ännu värre.

  SvaraRadera
 12. Rase: Jo fy sjutton vilken trist nomenklatura vi har i landet...

  SvaraRadera
 13. Ja Rase o Ann Helena,
  inom en inte alltför avlägsen framtid kommer ytterligare svenska städer att fyllas av araber, nu egyptier, som upptäckt att det inte blev som de hoppats, och våra svenska mångkulturalister och röstfiskare jublar.
  //Pops

  SvaraRadera
 14. Läser just "Hatar Gud kvinnor" av Ophelia Benson. I denna finns många fascinerande skildringar av "islams godhet" som vi även matas rikligt med av nomenklaturan i svenska media.
  Bl a den brand i en flickskola i Mecka 11 mars 2001, där flickorna räddat sig genom att springa ut ur skolan. Haken var bara att den religiösa polisen kommit till platsen och upptäckt att de unga flickorna slarvat med att täcka sig ordentligt i ansiktet. De blev därför med hugg och slag infösta i skolan igen varvid 14 av dessa flickor dog. Jag har hört om detta förut men trodde att det var en myt. Händelsen finns dock väl belagd.
  //Pops

  SvaraRadera
 15. Pops: Flickorna kommer tillbaka från himlen och hämnas... det skulle jag göra.

  SvaraRadera