lördag 19 oktober 2013

Elin Bergström borta

UPPDATERAT
Hennes pappa Tomas misstänks för att ha fört bort denna 13-åring mot hennes vilja. Han har delad vårdnad, men har inte fått träffa henne på två år. Enligt hennes mamma har dottern inte velat. Olaga frihetsberövande är misstanken. Kanske är hon redan förd ur landet. Ett familjedrama.

Mamma bor på Öland och heter Gyulnaz Aronsson numera. Omgift med en ny Thomas. Pappa bor i Norrköping och har eftersökts av polisen, men är ej funnen. Han är anhållen i sin frånvaro. Han är bor ihop med Hanifa Baraka Hamisi. Om ni ser Elin så vädjar hennes mamma till er att ringa polisen.
15:44
Flickan är nu återfunnen. Hon kom in på en polisstation tillsammans med sin pappa. Det skedde i Norrköping där han bor.
20.10.2013
Elin är hemma nu och berättar att hon försökte rymma flera gånger, men att hon blev gripen och inknuffad i bilen de åkte i igen. De var tre om att ta henne och de bytte bilar. Hon är dock oskadd och familjen är tacksam för de tidningar som publicerade hennes bild. Det bidrog till att hon släpptes tror mamman.
10:18
Pappan till flickan kommer att transporteras till Kalmar i dag. Det är polisen där som har hand om ärendet.
21.10.2013
Han ville bara prata med flickan säger pappan. Jag känner igen problemet. Har en pappa i vår släkt som inte har sett barnen på en massa år. Det räckte med att mamman anklagade honom för sexuella övergrepp (falska anklagelser men det är riskfritt) och hindrade all kontakt så var det kört sedan.

Han fick inte träffa dem, inte prata med dem i telefon, inte skicka presenter till dem till jul och födelsedagar - de skickades tillbaka. Så ser det ut när mamman har fått för sig att förstöra relationen. Vet naturligtvis inte hur det är i det här fallet, men de hade delad vårdnad. Men nu blir den alldeles säkert bara mammans.
22.10.2013
Pappan är nu häktad på sannolika skäl för olaga frihetsberövande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar