onsdag 23 oktober 2013

Aftonbladet avslöjar hatsajten

UPPDATERAT
Det är duktiga journalister på Aftonbladet. I dag avslöjar de hatsajten Avpixlat och vilka som ger pengar till den. Tyvärr så är det hjärntvättade individer som stödjer denna verksamhet och ofta ingår de i samhällets elit. De är förda bakom ljuset av denna hatsajt. 

Läsarnas donationer till hatsajten har gett den över en kvarts miljon kronor det senaste året bara genom Paypal. Förskräckligt! Kring trehundra personer har donerat pengar. Usch då! Det borde stiftas en lag mot donationer! Allt mellan 50 kronor till 1 000 kronor har de skänkt. Ja folk är rika i Sverige. Tyvärr! Tack och lov stängde Paypal av sajten från vidare donationer i september!

Många av donatorerna finns inom näringslivet och på chefsposter i Sverige. De flesta är äldre män på landsbygden, pensionerade eller jobbar i industrin. Jaha ja det var exakt som man kunde misstänka! Oerhört! Men där finns också läkare, forskare, psykologer och styrelseproffs. Hur ska det gå! Som sagt hjärntvätten funkar. Stackars missledda varelser!

Här har journalisten Paul Frigyes en förklaring till att människor läser hatsajten Avpixlat. Han är också hjärntvättad! Otroligt! Sajten nästlar sig in överallt. Stackars Sverige!

Bäst jag är totalt övertydlig så här i efterhand (skrivet nu 24 okt 20:35) och förklarar att ovanstående text är ironi!


Så här ser Avpixlat ut enligt sajten Slutpixlat. En sann och mycket objektiv bild! Grattis till att ha kunnat fånga in detta! Inte ett skvatt rasistiskt. Så underbart!

En del av er begrep naturligtvis att detta var en ironisk bildtext, som drev med det förföljande av högern som är helt accepterat i vänsterkretsar. Slutpixlat är mycket grov när de framställer de som skriver på Avpixlat. De avbildas på en bild som mördare och banditer. 

Men de memer (grundläggande övertygelser) vi är indoktrinerade med sedan 60-talet gör att en del av oss tycker att det är helt okej att avbilda de som vi uppfattar som högermänniskor på detta vis.


http://news.bbcimg.co.uk/media/images/67792000/gif/_67792844_sweden_immigration_emigration_464.gifHär är en annan bild att fundera över vad den betyder. Från BBC. Här är en debattartikel 24.10 i DN om flyktingsituationen i Europa.

21 kommentarer:

 1. Kan inte Expo och Aftonbladet publicera namnen på de hjärntvättade uslingar som stödjer hatsajten? Att få schavottera inför allmänheten borde göra slut på en och annan karriär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé! Låt dom schavottera! Häng dom sedan högt! Eller arkebusering är kanske bättre! Låt dom inte ens få begravas i svensk jord. Förfölj deras barn och anhöriga! ;)

   Radera
 2. Och öppna Stasiarkiven i samma veva...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så underbart! Då skulle vi äntligen kunna rensa ut det som hände efter andra världskriget! Och alla oskyldiga stackare som finns där kunde få försvara sig. För kommunister är alltid bara intresserade av samhällets bästa. Punkt slut. ;)

   Radera
 3. http://www.document.no/2013/10/svenskene-stadig-mer-positive-til-innvandring/

  Wiggo

  SvaraRadera
 4. Hurra hela 74 procent är positiva till invandring medan endast 6 procent är negativa i Sverige! Så fantastiskt underbart! Det är 762 individer som har uttryckt sina åsikter och de vet hur det svenska folket tänker i denna undersökning:
  http://www.forskning.se/nyheterfakta/nyheter/pressmeddelanden/mangfaldsbarometern2013flerarpositivatillmangfalddemestnegativaokarmest.5.29ac33cd141ba0fd6e01.html

  SvaraRadera
 5. Ahh .. äntligen en plats där det går att andas fritt!! Det behövs helt klart upprensning och hårdare tag bland de okunniga som inte vet hur de ska tänka och förhålla sig. Forna tiders tukthus hade sina poänger, skamstock på offentligt plats likaså .. låt oss rensa bort oskicket med fritt tänkande med hjälp av det som gammalt och beprövat, för att sedan tillsammans bygga ett enhetligt land med en gemensam, godkänd åsikt!!

  Halleluleja!!

  Däremot så är jag tveksam till det gamla straffet med stympning? För vad stympar man på de uslingar som låter sig hjärntvättas???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt kunde inte ha uttryckt det bättre själv! Det är därför jag beundrar Slutpixlat så mycket! Tänk att de kunde fånga in den totalt verkliga bilden av hur Avpixlat ser ut! Jag faller på knä och får dåndimpen!

   Radera
  2. "För vad stympar man på de uslingar som låter sig hjärntvättas???"

   Det torde väl vara huvudet?

   /Senior

   Radera
  3. Vid närmare eftertanke så kanske det skulle vara ett effektivt sätt att lösa den växande arbetslösheten?? Den franska revolutionen skapade ju effektiva verktyg för den sortens slutgiltig stympning av obotfärdiga.

   Men då stiger nog medelåldern i landet med en oroväckande hastighet är jag rädd?? Usch .. det är skrämmande vilka problem som drabbar landet om vi inte genast stoppar samhällsfienderna som stöder och låter sig hjärntvättas av Avpixlat.

   Radera
 6. Det finns ju en hel del sajter och bloggar till som sprider hat, förtal och missinformation.
  Och en del av dessa bloggar drivs ju under eget namn så jag hoppas att Aftonbladet vågar att skriva om dem med.
  Men jag hoppas nog för mycket.

  SvaraRadera
 7. Ja, hur var det nu med aftonbladets kampanj, "gilla olika"?
  Det gäller tydligen bara om olika tycker lika.....
  /Senior

  SvaraRadera
 8. Man ska nog vara lite försiktig med att tro sådan här "amatörforskning" om mångfald som Orlando Mella ägnar sig åt. Innan man drar några slutsatser bör man läsa frågorna. Generellt blandar man ihop begrepp som invandrare, flykting o asylsökande utan att förklara för deltagarna vad man avser. Sen kan man använda svaren för sitt eget syfte.
  När min fru förra året fick förfrågan att vara med kom det hem en extra blankett efter 3 veckor med en påminnelse att svara. Mella skrev att denna skickades ut till alla oavsett om man svarat eller inte för att institutionen inte visste vilka som svarat, d v s vare sig kuverten eller blanketterna var kodade. Eftersom jag är djupt engagerad i frågan kastade jag mig naturligtvis över den 2:a blanketten o skickade in även den. Jag ringde även Mella o frågade om det gick bra med vilket kuvert som helst. Han sa att de inte var kodade så det gick bra. Snabbt tog jag då reda på hur stort bortfallet vid denna typ av enkäter var och hur många man skickat den till. Lätt som en plätt kunde jag kopiera enkäten i ett stort antal ex o fylla i min kärlek till mångkulturen för att platta till alla rasister o sedan skicka blanketterna till amatörforskarna på Uppsala universitet. Eller gjorde jag det? Hur som helst gick undersökningen till på detta amatörmässiga sätt. Men det är väl enda sättet om man ska få det resultat som man vill?
  //Pops

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Över 80 procent anser att invandrare har en skyldighet att anpassa sig till vårt lands vanor och över 60 procent anser helt eller delvis att alla utlänningar som begår brott i Sverige bör tvingas lämna landet.

   – Å andra sidan ställer svenskarna över lag stora krav på sig själva och sin omgivning, mycket högre krav än vad folk gör i andra europeiska länder, säger Mella."

   Ur DN 2011

   Radera
 9. "Folk är rika i Sverige. Tyvärr!" , du låter ju en som en sympatisk person Ann, som dessutom föreslår någon form av åsiktsregistrering eller förbud mot yttrandefriheten. I min värld så är det du som avbildas i på bilden ovan texten ”vidrigheternas forum”.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fy farao det är inte lätt med ironi. Jag tyckte jag hade skrivit den hemskaste text som någonsin gick. Precis som yttersta vänstern skriver den, men inte alla har uppfattat detta trots att jag tog i så jag nästan sprack! Det är helt enkelt accepterat att man får förfölja de till höger. Och att yttersta vänstern är heliga. Suck!!

   Radera
  2. Haha, japp ironin gick helt förlorad på mig. Gjorde en okulärgenomläsning och köpte allt du skrev. Sorry.. Ska följa din blogg i framtiden.

   Radera
  3. Okej, låter bra! Alltid någon nytta med ironin då. :)

   Radera
 10. Ann Helena, du fick just nu ytterligare en beundrare och nu var jag inte ironisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha feminix. Fast jag gillar inte sd så värst, men det vet du. Dock tycker jag att vi ska ha yttrandefrihet i landet. Den verkar vara på väg bort.

   Radera